Можуть спровокувати виникнення онкозахворювань: названо найбільш небезпечні продукти

Вчені назвали продукти, регулярне вживання яких може спровокувати розвиток раку

Рафінований цукор

Перш за все, рафінований цукор підвищує рівень інсуліну в крові, що вже є навантаженням для організму. Крім того, рафінований цукор “живить” ракові клітини. Ще в 1931 році Отто Варбург в 1931 дійшов до висновку, що пухлини “харчуються” цукром.

Ковбаси, сосиски, бекон

Вчені Гавайського університету провели дослідження, яким було доведено, що вживання переробленого м’яса (ковбаси, сосисок, бекону) збільшують ризик виникнення раку підшлункової залози на 67%.

Вода, яку кілька разів прокип'ятили

У воді, яку прокип’ятили 4-5 разів, зростає вміст канцерогенних речовин – діоксинів, які можуть призвести до онкологічних захворювань грудей.

Майонез, чипси, торти 

Майонез, чипси, торти – теж надзвичайно шкідливі продукти. Для приготування майонезу, чипсів, попкорну, печива, цукерок, пиріжків, тортів, гамбургерів і т.д. виробники часто використовують трансжири, які провокують розвиток онкозахворювань.

За інформацією today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень