Можуть спровокувати виникнення онкозахворювань: названо найбільш небезпечні продукти
Вчені назвали продукти, регулярне вживання яких може спровокувати розвиток раку
Рафінований цукор
Перш за все, рафінований цукор підвищує рівень інсуліну в крові, що вже є навантаженням для організму. Крім того, рафінований цукор “живить” ракові клітини. Ще в 1931 році Отто Варбург в 1931 дійшов до висновку, що пухлини “харчуються” цукром.
Ковбаси, сосиски, бекон
Вчені Гавайського університету провели дослідження, яким було доведено, що вживання переробленого м’яса (ковбаси, сосисок, бекону) збільшують ризик виникнення раку підшлункової залози на 67%.
Вода, яку кілька разів прокип'ятили
У воді, яку прокип’ятили 4-5 разів, зростає вміст канцерогенних речовин – діоксинів, які можуть призвести до онкологічних захворювань грудей.
Майонез, чипси, торти
Майонез, чипси, торти – теж надзвичайно шкідливі продукти. Для приготування майонезу, чипсів, попкорну, печива, цукерок, пиріжків, тортів, гамбургерів і т.д. виробники часто використовують трансжири, які провокують розвиток онкозахворювань.
За інформацією today.ua
Радіо Трек: НОВИНИ