Мліли б у чергах, якби не пандемія: тепер за послуги візового центру можна заплатити онлайн

Раніше охочі отримати польську візу годинами вистоювали у чергах під банком

Оплатити послуги пункту приймання візових анкет для виїзду до Польщі можна було лише особисто і лише у "Кредо банку" та "Ідеа-банку", відділень яких у Рівному лише два. У січні мешканці районів змушені були удосвіта займати чергу до банку, не знаючи, чи встигнуть заплатити до закінчення робочого дня. Зараз же й приїхати до Рівного – проблема, оскільки маршрутки та поїзди досі не ходять.

Окрім цих двох відділень, з червня цього року оплату приймає також ПриватБанк, який має значно більшу мережу відділень в області. З 15 червня з’явилася також можливість оплати послуги онлайн. Як це зробити - детально описано на сайтах банків та на сайті візового центру. Залишається й можливість оплати за послуги особисто в банку.

Дозволили вийти з карантину й самому візовому центру, що на вул. Симона Петлюри у Рівному. Він мав відкритися 3 червня, як в інших містах, але через карантинні обмеження Рівненська міська комісія з ТЕБ та НС не дала дозвіл на відкриття, вона дозволила працювати візовому центру лише зараз.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень