На конкурс Громадського бюджету рівняни подали рекордну кількість проєктів

Більше сотні

фото ілюстративне

113 проєктів на конкурс Громадського бюджету у Рівному подали цього року.

Активність містян була високою. Рівняни попри карантин подали рекордну кількість проєктів. Все дуже позитивно, – розповів секретар Рівнеради Сергій Паладійчук

Секретар і депутат Рівненської міської ради Сергій Паладійчук

Найбільше проєктів спрямовано на покращення комунального господарства – 31, ще 19 –  на розвиток культури та стільки ж на освіту. 15 проєктів направленні на покращення спорту, 5 – на охорону здоров'я, 4 проєкти стосуються екології, 3 – соціального захисту.

Серед проєктів є створення архітектурної композиції із парковим диваном (на «Лебединці»). Комплексна архітектурна композиція містить влаштування балюстради та квіткових ваз на тумбах, із встановленням 5 нових лавок типу «парковий диван» із використанням класичних елементів із бетону.

Також рівняни пропонують створити велосипедно-пішохідний маршрут «Зелена стежка». Він має покращити велосипедну та туристичну інфраструктуру, надасть можливість зробити її привабливою для туристів, зокрема, з активним способом пересування. Крім того це покращить транспортне сполучення між містом Рівне та Корнинською, Олександрійською, та Шпанівською громадами

Серед поданих проєктів на конкурс Громадського бюджету є й такий, що стосується створення онлайн платформи логістики та перероблювання органічних відходів у місті Рівне.

Проєкт має вирішити соціальні, економічні й екологічні проблеми міста: онлайн платформи та налаштування системи збору й логістики відновної біомаси з поступовим збільшенням частки залучення сортованих харчових відходів; раціональне витрачання коштів та прозорість у контролі за їх логістикою; обладнання майданчика та закупівля техніки; організація перероблювання відходів на полігоні побутових відходів.

Нині проєкти перебувають на розгляді та доопрацюванні. Автори працюватимуть над проєктами. Найкращі відберуть на голосування, а восени визначать переможців найбільш перспективних проєктів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень