Менеджерка банку у Вараші «позичила» у клієнтів 22 тисячі гривень. Сяде на 6 років?

Справу про дії працівниці банку передали до суду

За привласнення чужих грошей банківській працівниці загрожує до 6 років ув’язнення. Про це повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на прокуратуру Рівненщини.

Справу за фактами шахрайства та несанкціонованої зміни інформації, яка обробляється в автоматизованих системах, розглядатиме Кузнецовський міський суд.

 - Встановлено, що з квітня 2018 до лютого 2019 року 24-річна жителька Володимирецького району Рівненської області, працюючи на посаді менеджера в одному з банків, шляхом обману та зловживання довірою, отримувала під приводом погашення  кредитної заборгованості від клієнтів фінансової установи грошові кошти.

 

Втім, на відповідні банківські рахунки їх не зараховувала, а лишала собі.

 

Діями зловмисниці завдано матеріальну шкоду потерпілим на суму 22 тис. гривень, - повідомляє прокуратура.

Санкція статей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень