ГО «Рівне Разом» закликає рівнян проголосувати за найкращу мелодію для годинника на фасаді філармонії (ФОТО)

Ремонт часоміру профінанував голова громадського об’єднання Віктор Шакирзян

[media=193793]У Рівному стартував конкурс музичних композицій для годинника, що знаходиться на фасаді обласної філармонії.

Обрати найкращі композиції, які гратимуть з найбільшого у Рівному годинника, пропонують мешканцям міста голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян з керівником філармонії Миколою Орешко.

Проголосувати за композицію можна на сайті громадської організації «Рівне Разом».

Для голосування там запропонували 10 мелодій класичної та органної музики. Втiм, мешканці міста можуть запропонувати і свій варіант.

У результаті конкурсу оберуть три композиції з найбільшою кількістю голосів. Саме вони лунатимуть щодня в обiд

[media=193794]Нагадаємо, що у Рівному триває реставрація баштового годинника. Нинi вона перебуває на завершальній стадії. До слова, баштовий годинник на фасадi органного залу перестав  працювати через погодні умови. Волога, що потрапила на запчастини давнього годинникового механізму - зупинила часомір. Ремонт годинника фінансує голова громадського організації Віктор Шакирзян.

Ремонт годинника відбувався у декілька етапів: від підготовчих, очисних, реставраційних робіт до повної збірки годинника.

Професійні годинникарі, що займаються ремонтом, гарантують, що...

Найближчими роками єдиному у Рівному баштовому годиннику буде потрібен лише профілактичний огляд

Застосували такі технічні рішення, щоб жодні зовнішні фактори не загрожували механізму хронометра, який, відтепер, стане яскравим та мелодійним мірилом точного часу для всіх містян.

До слова, колишній костел Св.Антонія, на фасаді якого знаходиться баштовий годинник, зведений на знаковому для християн місці. Раніше на його місці були три римо-католицьких святині. Костел, будівництво якого розпочали у шістдесятих роках XIX ст., понад сотню років вважався найвищою будівлею у місті Рівному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень