ФОПи, освітяни та медики, що живуть на роботі. Про кого ще подбали депутати Рівнеради

Під час розподілу бюджету на сесії 

Депутатам Рівнеради вдалось прийняти компромісне рішення щодо нульової ставки єдиного податку для ФОПів І та ІІ груп. Йдеться про 6 тисячі підприємців, яким по суті спростили роботу у червні, повідомила заступниця міського голови Галина Кульчинська:

 - Засідання Рівнеради було продуктивним, бо депутати успішно проголосували ще й за питання розподілу коштів між медиками та освітянами.

 

Зокрема, з міського бюджету вдалось передбачити кошти на харчування та пільгове перевезення медиків центральної міської лікарні, які працюють вахтовим методом. Тобто по два тижні живуть на роботі.

 

Також депутати визначились із сумою, яку витратять на преміювання працівників медзакладів вторинного рівня.

За майже 200 тисяч гривень у Рівному перевірять, методом ІФА-діагностики, працівників усіх дитсадків. А для перевірки дошкільнят придбають безконтактні термометри, додала Галина Кульчинська.

Ще понад 180 тисяч гривень витратять на закупівлю засобів індивідуального захисту членам міської медичної призовної комісії. 

Нагадаємо, розгляд понад трьох сотень земельних питань скасували. Наступне пленарне засідання заплановане на кінець червня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень