Бурштиновий «жах» і сірники: що робив лідер партії «Слуга народу» на Рівненщині (ФОТО)

Разумков днями приїхав до області

Лідер партії «Слуга Народу» Дмитро Разумков днями перебував з візитом на Рівненщині.

Свою поїздку він почав з Полісся, де разом із кандидатами по 155 та 156 мажоритарних округах зустрівся з місцевими жителями на місцях незаконного видобутку бурштину та ознайомився з наслідками діяльності на бурштинових клондайках.

Примітно, що найбільше політика вразили землі, де працювали не старателі, а фірма «Бурштин України». Підприємство мало б проводити рекультивацію землі, натомість там – величезні ями та купи ґрунту.

Дмитро Разумков пояснює, що питання надто складне, воно розглядалося роками, проте реальних змін в законодавчому аспекті не видно.

Відбувається варварське знищення лісів та сільськогосподарських угідь, інші – це все «професійно кришують». У нас вся країна зараз обілечена, час ці «білети» змінювати на податки, — вважає Дмитро Разумков.

Те, що я побачив – це жах. Зараз сидячи тут буде непрофесійно малювати якісь плани. Це потрібно реально проводити круглі столи, реальні зустрічі, створювати робочі групи, куди запрошувати всіх. І не під камери це робити, адже дискусія буде дуже жорсткою.

 

Потрібно врахувати інтереси усіх, окрім корупціонерів, так званої «криші». Якщо люди не соромлячись говорять про те, що 50% йшли комусь до кишені.

Також Дмитро Разумков разом з кандидатами від Рівнещини відвідав у Березному єдину в Україні сірникову фабрику. Там поспілкувався з працівниками та дізнався про проблеми підприємства.

У Рівному лідер «Слуги народу» прогулявся центром міста, поспілкувався з місцянами та зробив десятки селфі із прихильниками партії.

Політична агітація

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень