«Я за те, щоб робочий день у Раді починався з шикування о 8:45», – Сергій Тупальський (ФОТО/ВІДЕО)

Кандидат в народні депутати від Сарненського, Костопільського та Березнівського районів (156-й округ) Сергій Тупальський (на фото вгорі) виступає за зміну підходів до роботи у Верховній Раді.

- Я взагалі за те, щоб робочий день у Верховній Раді починався з шикування о 8:45, а не з повільного розпиття кави десь між 10-ю та 11-ю. Це неприпустимо при такій кількості проблем у країні!, - написав він у Фейсбук. 

Крім того Сергій Тупальський пропонує змінити умови надання пільг нардепам. На його думку, всі вони, в т.ч. (перельоти, проживання і т.д.) мають надаватись тільки на конкретні цілі, пов'язані з виконанням депутатських повноважень.

Як повідомлялося раніше, у 156-му окрузі до Верховної Ради балотуються 14 кандидатів. Сергій Тупальський – кандидат-самовисуванець, який має великий досвід роботи у Державній Прикордонній службі та СБУ, має військове звання полковника.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень