Близнюкам – непорядні люди, Водоліям – потреба у коханні: гороскоп на 27 серпня

А Терезам не варто витрачати гроші

ОВНИ

Будь-які справи вимагатимуть від вас значних зусиль і особливої ​​концентрації уваги. Брак інформації та інертність колег можуть завадити вам швидко увійти в робочий ритм. 

ТЕЛЬЦІ

Досить гармонійний день. Ви можете відчути надлишок сил, які найкраще направити у творче русло або на фізичне навантаження.

БЛИЗНЮКИ

Будьте обережними у спілкуванні з новими знайомими, оскільки ви можете притягнути до себе непорядних людей. Тому, перед тим як відкривати душу стороннім, подумайте про можливі наслідки. 

РАКИ

Вас чекає прекрасний день, коли ніхто і ніщо не буде дратувати. Відносини з оточуючими будуть складатися рівно, якщо ви самі не почнете провокувати їх. Сприятливий день для великих покупок.

ЛЕВИ

Якщо халатно поставитеся до серйозної справи, то ризикуєте отримати велику проблему. Цей день вкрай невдалий для людей, які люблять з'ясовувати стосунки. 

ДІВИ

Можливі дрібні неприємності. День сприятливий для знайомств і початку серйозних проєктів.

ТЕРЕЗИ

Будьте обережні зі своїми фінансами. Зорі не рекомендують витрачати їх зараз, навіть, якщо ви запланували, на вашу думку, потрібну покупку.

СКОРПІОНИ

День підходить для будь-яких починань і нових знань. Якщо хтось потребуватиме вашої допомоги, то не відмовляйте – невдовзі поради цієї людини стануть вам у нагоді.

СТРІЛЬЦІ

З ентузіазмом беріться за будь-яку роботу. Не зайвими будуть і фізичні навантаження.  В особистих стосунках не соромтеся проявляти ініціативу.

КОЗЕРОГИ

Цього дня вам доведеться витратити багато сил. Якщо у вас є нереалізовані ідеї, то зараз саме час зайнятися ними. Можливі гострі дискусії в родині.

ВОДОЛІЇ

Сміливо плануйте серйозні справи - ви легко з ними впораєтеся. А ще зараз вам просто необхідні романтичні зустрічі та розваги. 

РИБИ

У графіку справ, запланованих на цей день, не буде вільного місця. Вам потрібно бути дуже уважними й перевіряти зроблене. Навіть, якщо цю роботу виконували ви.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень