Тельцям – загострення інтуїції, Стрільцям - терпіння: гороскоп на 20 серпня

А Козерогам не варто втручатися в чужі справи

ОВНИ

Якщо відчуєте, що ваші дії не дають потрібного результату, то краще зупиніться.  Приємне спілкування або нове знайомство підніме і настрій, і самооцінку.

ТЕЛЬЦІ

Довіряйте собі, своїй логіці та інтуїції – так вам вдасться знайти правильні рішення. А рішень вам доведеться ухвалити цього дня чимало.

БЛИЗНЮКИ

День буде вдалим за умови, що ви будете стримувати свої негативні емоції. Є ймовірність відновлення давніх стосунків.

РАКИ

Добре займатися інтелектуальною роботою, яка вимагає ентузіазму та енергії. Сприятливий час, щоб залагодити непорозуміння.

ЛЕВИ

Вас чекають зміни у професійній сфері діяльності, тому починайте готуватися морально і збирати потрібну інформацію. В особистому житті теж щось зміниться на краще.

ДІВИ

Ви можете здобути цього дня популярність. Певно, зробите щось дійсно велике, що зможе покращити й ваші фінансові справи.

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться робити вибір. Якщо ви не впевнені у власних силах і ніяк не можете зробити крок, то відкладіть прийняття рішення на деякий час, або порадьтеся з тими, хто є для вас авторитетом.

СКОРПІОНИ

Постарайтеся більше уваги приділити своєму здоров'ю та частіше бувати на свіжому повітрі. В любові очікують тільки позитивні емоції.

СТРІЛЬЦІ

День вдасться, якщо ви будете терплячими й не будете випереджати події. Вчіться чекати і отримаєте бажане.

КОЗЕРОГИ

Намагайтеся уникати фізичних і розумових навантажень. Також постарайтеся не втручатися у чужі справи. Можливі непорозуміння з колегами та керівництвом.

ВОДОЛІЇ

Уникайте людей, які постійно скаржаться, бо вони заберуть усю вашу енергію. А вона вам цього дня знадобиться, оскільки вас чекає багато ділових зустрічей та справ.

РИБИ

Зараз особливо вдумливо зважуйте всі «за» та «проти», перш ніж приймати важливе рішення. Не сперечайтеся з рідними - за різкі висловлювання доведеться довго розплачуватися.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень