Задоволення – Ракам, серйозні пропозиції – Дівам: гороскоп на 11 серпня

А Терези будуть небезпечними для оточуючих

ОВНИ

На роботі не варто форсувати події. Домогтися успіху дозволять нестандартні рішення. Не завадить й контроль над витратами. 

ТЕЛЬЦІ

Не плануйте занадто багато справ - надмірні фізичні та емоційні навантаження вам зараз протипоказані. Намагайтеся більше часу проводити в компанії приємних вам людей.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня ви зможете впоратися з будь-яким завданням, тому заплануйте якомога більше різних справ. Вас надихатиме кохана людина, або й нове знайомство.

РАКИ

День більше підходить для задоволень, ніж для натхненної праці. Тому, якщо ви давно хотіли щось купити або з кимось зустрітися, то плануйте це саме зараз.

ЛЕВИ

У вас буде настільки багато роботи, що осилити все самотужки буде дуже важко. Не соромтеся залучати до процесу інших людей, от тільки звертаючись з проханнями, намагайтеся проявити максимум дипломатії та тактовності.

ДІВИ

День буде дуже  перспективним в питаннях, що стосуються любові. Не виключені нові знайомства або серйозні пропозиції.

ТЕРЕЗИ

Починається період, коли ви зможете досягти чималих висот. Головне, контролюйте емоції, інакше можете все зіпсувати. Зараз ваші слова та вчинки будуть наповнені особливою енергією, не завжди корисною для оточуючих.

СКОРПІОНИ

Зосередьтеся на проблемах, з якими можете впоратися самостійно. Цього дня навколо вас буде чимало людей з недобрими помислами, тому пильнуйте.

СТРІЛЬЦІ

У вас з’явиться ідея, яка має велике майбутнє. Якщо її правильно розкрутити, то вона принесе чималий прибуток. Порадьтеся зі знаючими людьми і починайте її втілювати.

КОЗЕРОГИ

Вас чекає енергетично потужний день, який буде надзвичайно сприятливим у сфері комерції. Ви будете дещо запальними і можете взяти на себе зайву відповідальність.

ВОДОЛІЇ

Цього дня добре вирішувати юридичні питання або справи, пов'язані з фінансами. В особистому житті можливі незначні непорозуміння через вашу постійну зайнятість.

РИБИ

Удача сама пливе вам у руки, але ви вперто від неї відмовляєтеся. Озирніться і побачите потрібних людей, які будуть корисними вам.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень