Премія і навантаження – Левам, надмірна довірливість – Козерогам: гороскоп на 3 серпня

А Овни побачать нові горизонти

ОВНИ

Цього дня вам вдасться впоратися з будь-якими професійними завданнями. Є шанс несподівано отримати привабливу пропозицію, почати співпрацю з людьми, які відкриють перед вами нові горизонти.

ТЕЛЬЦІ

У вас буде багато енергії та велике бажання працювати. Будь-яка, навіть непроста ситуація, вирішиться з користю для вас. Корисно зайнятися самоаналізом і підвести підсумки виконаної роботи.

БЛИЗНЮКИ

Щоб вирішити завдання, пов'язані з особистим життям, доведеться бути активними. Не заважить активність і в роботі.

РАКИ

Ваша непосидючість може зіграти проти вас. Спробуйте всидіти на місці та активізувати всі свої аналітичні здібності. Ймовірна несподівана підтримка та заступництво впливових осіб.

ЛЕВИ

Ви будете стриманими та лаконічними. Причиною цього може стати велике навантаження. Але керівництво оцінить вашу працю і, найімовірніше, вас чекає премія.

ДІВИ

Цього дня ви будете дуже щедрими. Можливо, ви витратите велику суму на подарунок для когось. В особистому житті рекомендується помірність.

ТЕРЕЗИ

Ділова активність принесе вам гарні плоди. День сприятливий для нових знайомств, зустрічей зі старими друзями та відвертого спілкування з колегами.

СКОРПІОНИ

Ви можете відчути байдужість з боку партнера. Не нагнітайте і просто запитайте про те, що вас непокоїть. Не дозволяйте песимізму зіпсувати ваш день.

СТРІЛЬЦІ

День має пройти легко. Головне, стежте за своїм настроєм і уникайте гніву та роздратування. При бажанні, ви можете здобути перемогу і в особистих справах, і на роботі.

КОЗЕРОГИ

Ваша довірливість може призвести до проблем. Будьте обережними при підписанні угод. Також не варто ні з ким ділитися важливими подіями та планами.

ВОДОЛІЇ

Не розслабляйтеся та контролюйте усі події. Ви досягнете набагато більшого, якщо візьмете ініціативу в свої руки. Розмови з колегами на професійні теми можуть наштовхнути вас на цікаві ідеї, які принесуть дуже хороші результати.

РИБИ

Цього дня вам доведеться відстоювати свою позицію, пред'являючи незаперечні аргументи на свою користь. Але слід уникати розмов на підвищених тонах – так у вас буде більше шансів на перемогу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень