Романтичні пригоди – Козерогам, абсолютний успіх – Скорпіонам: гороскоп на 24 липня

А Овнам знадобиться витримка

ОВНИ

Для досягнення мети вам знадобиться уся ваша дипломатичність. Протягом дня вам доведеться підлаштовуватися під настрій оточуючих. 

ТЕЛЬЦІ

Цього дня у вас є шанс вигадати щось вельми оригінальне, що дозволить підняти настрій не тільки собі, а й тим, кого ви любите. Організація та підготовка сюрпризу принесе вам чимало радісних хвилин.

БЛИЗНЮКИ

Вам вдасться вирішити серйозні питання. Але для початку потрібно правильно зорієнтуватися в ситуації, а вже потім діяти. 

РАКИ

Зараз вам головне правильно розрахувати свої можливості. Вас чекає багато приємних переживань, яскравих вражень і спілкування. Також це сприятливий час для покупок.

ЛЕВИ

Вам вдасться знайти гідне застосування своїй енергії. Накопичилося багато справ, які неодмінно потрібно довести до кінця. Постарайтеся знайти час для зустрічі з людьми, які можуть вплинути на вашу кар’єру.

ДІВИ

Не варто засиджуватися на роботі, оскільки вдома теж доведеться попрацювати. У жодному разі зараз не варто з'ясовувати стосунки з коханою людиною - якщо ви не впевнені, що готові почути закиди на свою адресу, то краще не починайте суперечок.

ТЕРЕЗИ

Ви зіткнетеся з перешкодами на роботі. Можливі конфлікти з колегами через заздрість, але не поспішайте скаржитися керівництву.

СКОРПІОНИ

Душевна рівновага й гарний настрій будуть вашими супутниками цього дня. Зараз вам вдаватиметься усе!

СТРІЛЬЦІ

Не вимагайте від себе надто багато. Відкладіть справи, якщо відчуєте, що втомилися. День буде легким для людей, які вміють пристосовуватися до обставин. 

КОЗЕРОГИ

Не впустіть шанс поспілкуватися з тим, хто вам симпатичний. Не виключені нові романтичні пригоди, особливо це стосується самотніх представників знаку. 

ВОДОЛІЇ

Зараз вдалий час для реалізації планів та ідей. Тільки у своїх діях постарайтеся не допускати недбалості. Утримайтеся від критики і образливих висловлювань на адресу оточуючих.

РИБИ

Ви можете відчувати невдоволення собою або тим, що вас оточує. Намагайтеся не брати зайвих зобов'язань і не завантажуйте себе надмірно.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень