Доленосне знайомство – Овнам, сумнівні пропозиції – Близнюкам : гороскоп на 14 липня

А Водоліям буде важко забути образи

ОВНИ

Хочете зробити щось добре – робіть це самостійно. Це позбавить вас від хвилювання і марних надій. Якщо випаде нагода відпочити чи поспілкуватися з цікавими людьми, то не нехтуйте нею. Саме зараз можливе доленосне знайомство.

ТЕЛЬЦІ

Перш ніж перейти до нових справ, слід завершити попередні. Не зупиняйтеся перед перешкодами, які спочатку здадуться нездоланними. Також цього дня можуть зав'язатися нові ділові зв'язки. 

БЛИЗНЮКИ

Дотримуйтеся дисципліни, точності та будьте дуже уважними. Утримайтеся від домовленостей з неперевіреними людьми - деякі пропозиції здаватимуться вам привабливими, але насправді можуть нашкодити вашій репутації.

РАКИ

Вам доведеться проявити фантазію, щоб впоратися із завданнями, які поставить перед вами керівництво. Якщо доведеться спілкуватися з противниками, то твердо відстоюйте свою позицію і не йдіть проти принципів.

ЛЕВИ

Цього дня ви зможете вирішити дуже надокучливу проблему. Причому, рішення прийде абсолютно несподівано з випадкових слів когось із оточуючих. Тому прислухайтеся до людей.

ДІВИ

Багато справ вирішаться швидко і легко. Вам потрібно проявити активність у спілкуванні. Ви легко зможете знайти спільну мову з людьми з різних верств суспільства і всюди відчувати себе цілком комфортно.

ТЕРЕЗИ

Улюблене заняття принесе вам позитивні емоції. День пройде під знаком мудрості - у вас буде можливість досягнути поставлених цілей і реалізувати чимало своїх бажань. Зараз вам потрібно добре попрацювати і вирішити питання, які постійно відкладаєте.

СКОРПІОНИ

Вам корисно зайнятися фізичною роботою й дати трохи відпочити мозку. У другій половині дня можливі незначні непорозуміння. Аби вони не переросли у великий конфлікт вам краще не відстоювати свою думку до останнього.

СТРІЛЬЦІ

Що б не відбувалося в особистому житті, вам не можна забувати про робочі справи, яких цього дня буде чимало. Намагайтеся не відволікатися на непотрібні речі, тоді у вас буде шанс з усім впоратися. Також хтось спробує вас повчати і це може негативно вплинути на вашу самооцінку.

КОЗЕРОГИ

Ви будете надто довіряти людям, тому можете потрапити у пастку. Найімовірніше, вас засмутить кохана людина. Намагайтеся не робити поспішних висновків – дайте емоціям вгамуватися.

ВОДОЛІЇ

Не беріть на себе багато роботи, бо цього дня вам бракуватиме сил. А ось обстановка в сім'ї покращиться, хоча, можливо, осад від образ ще якийсь час збережеться.

РИБИ

День сприятливий для того, щоб позбутися шкідливих звичок і неправильних думок. Вам дуже захочеться щось змінити у своєму житті та навести у ньому лад.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень