Емоційні зриви – Овнам, невпевненість – Козерогам: гороскоп на 6 липня

А Терезам не варто витрачати гроші

ОВНИ

Складно передбачити, як ви вчините в тій чи іншій ситуації, оскільки ваш емоційний стан буде нестабільним. Попередьте близьких і колег, щоб вони не ображалися на ваші зриви.

ТЕЛЬЦІ

Якщо не хочете ускладнити собі життя, не давайте обіцянок, особливо людям, від яких залежите. Зате це вдалий час для зустрічей з людьми, до яких маєте теплі почуття.

БЛИЗНЮКИ

У вас можуть виникнути цікаві ідеї. Не соромтеся звернутися до тих людей, які можуть допомогти в їх реалізації. Також вам потрібно серйозно проаналізувати свої фінансові можливості та продумати, як уникнути втрат.

РАКИ

Не варто проявляти наполегливість у справах, з якими вам важко впоратися. Якщо відчуваєте, що не можете подолати перешкоду, то краще відкладіть це на деякий час. 

ЛЕВИ

Цей день потребуватиме великої відповідальності, високої працездатності та цілеспрямованості. Для того, щоб втілити в життя свої плани, спочатку доведеться вирішити усі давні проблеми.

ДІВИ

Ви можете придумати собі проблеми й зіпсувати настрій і собі, і коханій людині. Так станеться, якщо почнете виясняти стосунки через дрібниці.  

ТЕРЕЗИ

Ваш робочий графік буде дуже насиченим. Зараз вдалий час для професійної діяльності, тому докладіть максимум зусиль, щоб розібратися з усіма справами. А ще уникайте великих витрат.

СКОРПІОНИ

Перед тим як щось зробити, добре все обміркуйте. Якщо не впевнені у своїй правоті, не нехтуйте допомогою близьких людей. Вони можуть дати слушну пораду.

СТРІЛЬЦІ

Зараз хороший час, щоб чесно вирішувати будь-які питання, але якщо почнете хитрувати, то заплутаєтеся і наробите помилок. День підходить для активної діяльності, тому постарайтеся запланувати справи, на які бракувало часу та натхнення.

КОЗЕРОГИ

Цього дня ви відчуєте себе не надто впевнено. Можете засумніватися у своєму професіоналізмі та перспективах. Спробуйте знайти заняття, яке допомогло б вам відволіктися від негативних думок. 

ВОДОЛІЇ

Не просіть нікого  про допомогу, бо й самостійно зможете впоратися з будь-яким завданням. Свої сили і натхнення ви будете черпати у взаєминах з коханою людиною. 

РИБИ

Не всі ваші ідеї будуть знаходити підтримку у оточуючих. Це може викликати у вас образу і роздратування. Не нервуйте, а спробуйте критично глянути на свої ідеї.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень