Конфлікти – Стрільцям, цікаві пропозиції – Овнам: гороскоп на 29 червня

А Діви будуть дуже впертими

ОВНИ

Ви можете отримати цікаву ділову пропозицію. Порадьтеся зі знаючими людьми, перш ніж її приймати. Також не забувайте приділяти час домашнім справам. 

ТЕЛЬЦІ

У роботі можуть виникнути непередбачувані обставини, але ви впораєтеся.  Проявіть терпіння та не піддавайтеся спокусі когось покритикувати. 

БЛИЗНЮКИ

Не перекладайте свої обов'язки на інших людей і не робіть чогось, що може завдати шкоди оточуючим. Можливі проблеми з технікою, зв'язком. 

РАКИ

У діловому плані дуже результативний день. Вам вдасться налагодити корисні зв'язки та розширити поле своєї діяльності. 

ЛЕВИ

Цей період підходить для активних дій. Беріться за вирішення будь-яких проблем. Заплануйте справи, які вимагають багато зусиль – зараз ідеальний час для цього.

ДІВИ

Ви можете проявити зайву впертість і непоступливість. Звісно, це сподобається не всім, тому готуйтеся до активної протидії. У той же час, цього дня вас чекають приємні сюрпризи.

ТЕРЕЗИ

День сприятливий для нових знайомств і спілкування. Намагайтеся не навантажувати себе зайвими проблемами. 

СКОРПІОНИ

Зараз не можна йти на компроміси зі своєю совістю. Спілкування з близькими людьми зарядить вас позитивною енергією.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня конфлікти будуть виникати на порожньому місці. Також можливі перешкоди у професійній діяльності. Крім того, зорі радять уникати знайомств з особами протилежної статі.

КОЗЕРОГИ

Займіться побудовою планів на найближче майбутнє. Не обіцяйте нікому свою допомогу, поки не розберетеся в ситуації - все може виявитися складніше, ніж ви думаєте.

ВОДОЛІЇ

Будьте активними і вас помітять. Не нехтуйте отриманою інформацією. День сприятливий для з’ясування відносин, у яких відчувається напруга. 

РИБИ

Будь-яку роботу цього дня потрібно виконувати не поспішаючи, а головне, якісно. Якщо у вас виникнуть претензії до співробітників або керівництва, то не поспішайте говорити про це. Якщо, звісно, хочете спокою у колективі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень