Тест на терпіння – Левам, надія – Близнюкам: гороскоп на 21 червня

А Діви закохаються

ОВНИ

Вас можуть спровокувати на активність, натиснувши на почуття обов'язку або якийсь комплекс. А, можливо, ви й самі не зможете стояти осторонь якоїсь проблеми. Словом, насолодитися вихідним вам не вдасться.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає вибух натхнення. Як наслідок ви зможете дуже продуктивно прожити цей день. Попри те, що вихідний, ви вирішите складне професійне завдання, знайшовши незвичне рішення проблеми.

БЛИЗНЮКИ

Якась подія подарує вам надію. Це ваш шанс змінити життя на краще, але поспішати і метушитися категорично заборонено. Дійте виважено і матимете бажаний результат.

РАКИ

Доля дасть вам і вашим опонентам можливість вирішити справу миром, проявити дипломатичність і розсудливість. Зараз можна піти на поступки – це точно не зашкодить вашому майбутньому.

ЛЕВИ

Люди цього дня будуть випробовувати ваше терпіння. Це, безперечно, викликатиме роздратування, але зорі закликають вас втримати емоції і не зірватися. Викинувши на оточуючих негатив, ви однаково нічого їм не поясните, лише зіпсуєте стосунки.

ДІВИ

Цього дня ви можете відчути до когось щось більше, ніж просто симпатію. Причому, ви навіть не будете пересікатися з цією людиною, але постійно про неї думатимете.

ТЕРЕЗИ

Ви будете насолоджуватися доступними вам радощами. Ваш настрій передасться і вашому оточенню, тому день однозначно буде хорошим.

СКОРПІОНИ

Ваша допомога може знадобитися другу чи комусь із рідних. Як би не хотілося вам відмовити і залишитися вдома, все ж зорі закликають вас посприяти цій людині у вирішенні проблеми. Ваш вчинок повернеться вам сторицею.

СТРІЛЬЦІ

Ваша інтуїція допоможе вам розібратися у неприємній ситуації. Ви зможете побачити реальний стан речей і зрозуміти мотиви деяких людей. Це дуже полегшить вам життя.

КОЗЕРОГИ

Не дозволяйте людям вселити у вашу душу сумніви. Вам краще обмежити зараз коло спілкування та зосередитися на сім'ї та здоров'ї.

ВОДОЛІЇ

Намагайтеся використовувати будь-яку можливість, щоб надихати людей. Цього дня вам це буде прекрасно вдаватися – ваша порада стане комусь у нагоді, а ваша присутність прикрасить будь-яке товариство.

РИБИ

Обіцяли – значить виконуйте. Цього дня вам нагадають про якусь обіцянку і, що цікаво, ви з задоволенням її виконаєте.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень