Левам – брак часу, Водоліям – спокуса: гороскоп на 14 червня

А Близнюкам не можна поспішати

ОВНИ

Не звинувачуйте інших у своїх проблемах. Проаналізуйте ситуацію, щоб зрозуміти у який спосіб краще їх вирішити. Зараз у вас є всі шанси це зробити.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня усі побачать вас справжніми, як би ви це не приховували. Надто вже яскраво ви будете демонструвати себе світу.

БЛИЗНЮКИ

Не поспішайте приймати рішення. Не всі вони виявляться правильними, а деякі можуть нашкодити вашій діяльності.

РАКИ

Цього дня відбудеться щось, що допоможе краще розбиратися в людях і знаходити вихід зі складних ситуацій. Ви здобудете безцінний досвід.

ЛЕВИ

Вам дуже бракуватиме часу. Складіть чіткий план - він дозволить вам максимально продуктивно вирішити питання і впоратися із завданнями.

ДІВИ

Вам доведеться чимось пожертвувати заради близької людини. Ви не пошкодуєте про це – ваша половинка щедро віддячить вам за увагу та підтримку.

ТЕРЕЗИ

Не варто звертати увагу на те, що вам говорять. Цього дня ви зробите все правильно, якщо будете прислухатися до себе та своїх бажань.

СКОРПІОНИ

Вас захоплять емоції й ви можете влаштувати скандал. Намагайтеся контролювати себе, щоб не зіпсувати стосунки з близькими людьми.

СТРІЛЬЦІ

Якщо не будете лінуватися, то зможете втілити в життя своє велике бажання. Не відступайте від своєї мети і у вас все вийде.

КОЗЕРОГИ

Будьте оригінальнішими у прояві своїх почуттів. Інакше ваша половинка може занудьгувати. Спробуйте зробити щось незвичне та несподіване.

ВОДОЛІЇ

У вас буде багато спокус, але зосередьтеся на тому, що запланували зробити. Проявіть силу волі.

РИБИ

Не нервуйте, що б не відбувалося цього дня. Тримайте емоції під контролем – лише так у вас буде можливість розібратися з усіма справами.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень