Ракам – прогрес на роботі, Козерогам – зіпсована репутація: гороскоп на 5 червня

А Скорпіонам потрібно бути обережними з грошима

ОВНИ

Ви будете милими та привітними, але від свого не відступитеся. Той, хто насмілиться зачепити вас, може дуже про це пошкодувати. Вашим конкурентам теж дістанеться – попри посмішку, ви впевнено будете йти до мети, не зупиняючись ні перед чим.

ТЕЛЬЦІ

У вас проходить переоцінка цінностей. Ви нарешті перестанете зважати на слова й почнете оцінювати дії. Якщо якась людина не може задовольнити ваші потреби, то ви з легкістю зможете її відпустити.

БЛИЗНЮКИ

Вмійте насолодитися миттю. Це буде хороший день, наповнений приємними подіями, але ви ризикуєте їх не помітити через свій песимізм.

РАКИ

Ви відкриєтеся цього дня як прекрасний професіонал. Не буде такого завдання, з яким би ви не змогли впоратися. Не сумнівайтеся в собі ні секунди і беріться за будь-яку справу.

ЛЕВИ

Мріяти про щасливе майбутнє – це, звичайно, прекрасно. Але якщо нічого не робити, то мрії назавжди так і залишаться мріями. Цей день підходить для детального планування та початку реалізації ваших задумів.

ДІВИ

Ви не зможете допомогти людині, яка сама цього не хоче. Не хоче вирішити свою проблему, не хоче змінитися та покращити своє життя. Тому не потрібно надто наполегливо пропонувати їй свої послуги, навіть якщо це доволі близька людина.

ТЕРЕЗИ

Цього дня ваш мозок працюватиме дуже чітко. У вас виникатимуть різні, а часом і дивні ідеї, але це і є ваш шанс. Ви зможете так майстерно спланувати кілька заходів, що й самі здивуєтесь.

СКОРПІОНИ

Будьте обережними, бо цього дня можливі прикрі непорозуміння у всіх сферах життя. Особливо обережними будьте з фінансами – існує ризик того, що вас обдурять.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете сумніватися в собі й тому можете впустити гарний шанс на роботі. Згадайте свій найбільший професійний тріумф і спробуйте зарядитися емоціями, які ви тоді відчували.

КОЗЕРОГИ

Пообіцяли – зробіть. Не сподівайтеся, що люди увійдуть у ваше становище і зрозуміють вас. Не дотримавши слова ви ризикуєте втратити їхню довіру та зіпсувати репутацію. Тому зробіть, нехай навіть через силу.

ВОДОЛІЇ

Вам слід перепочити. У вас багато зобов’язань, ви усім так хочете догодити, що зовсім забули про себе. Сили вашого організму не безмежні, тому зупиніться і видихніть. Цього дня займайтеся простими справами і виключно у робочий час.

РИБИ

Ваша зарозумілість може зіграти з вами злий жарт. Від вас може відвернутися людина, яка заради вас готова на все. Не варто втрачати такого відданого однодумця – краще стримати свій гонор.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень