Близнюкам – сварка на рівному місці, Тельцям – флірт: гороскоп на 29 травня

А Раки дуже ревнуватимуть

ОВНИ

Все може піти шкереберть, якщо ви будете відхилятися від плану. Варто чітко дотримуватися навіть часових рамок. Це важливо, оскільки будь-яке відхилення закінчиться неприємними наслідками.

ТЕЛЬЦІ

Вам варто придивитися до свого оточення - хтось дуже вами цікавиться. Якщо ви самотні, то у вас є шанс знайти другу половинку або, хоча б, трохи пофліртувати.

БЛИЗНЮКИ

Ви можете серйозно посваритися з коханою людиною. Конфлікт може виникнути буквально на рівному місці через дрібницю. Дихайте глибше і не давайте емоціям узяти верх над розумом.

РАКИ

Ви можете скаженіти від злості та ревнощів. Підстав у вас немає – ви все самі собі вигадали. Краще подумайте над тим, як стати більш впевненим у собі.

ЛЕВИ

Цього дня може з'явитися прохолода в особистих стосунках. Вам потрібно більше вкладати у ці відносини, бо вашій половинці важко все тягнути на собі.

ДІВИ

Ви будете дуже непередбачуваними. Ваш настрій змінюватиметься сто разів на день – від розчулення і ніжності, до єхидства та жорстокості. Намагайтеся обмежити контакти з важливими людьми.

ТЕРЕЗИ

Якщо у вас є спірні сімейні питання, з якими категорично не погоджуються ваші близькі, то краще обговорити це саме зараз. Є шанс, що ви зможете їх переконати.

СКОРПІОНИ

Різноманітні спокуси виникатимуть перед вами буквально на кожному кроці. Деякі з них будуть підштовхувати вас до неправильних і навіть незаконних вчинків.

СТРІЛЬЦІ

Ви досягнете успіху лише в тому випадку, якщо будете ставити конкретні цілі, не будете розпорошуватися і займетеся тільки однією справою. Головне цього дня – зосередженість.

КОЗЕРОГИ

Вам потрібно уважно слухати те, що говорять оточуючі. Ви дізнаєтеся багато нового. І про себе в тому числі. Це не має вас розізлити, навпаки – невдовзі ви отримаєте користь від цієї інформації.

ВОДОЛІЇ

Ви можете зустріти людину, яка призначена вам долею. Зустріч відбудеться в не надто підходящому місці, але ви точно відчуєте, що це саме та людина.

РИБИ

Вже час переходити до вчинків, а не просто обіцяти. Якщо ще потягнете, то можете зіпсувати собі репутацію.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень