Знаки Зодіаку, які ненавидять розлучатися: гороскоп власників і ревнивців

Від них не так просто піти, як може здатися на перший погляд. В душі ці люди страшенні власники і ревнивці

Телець

Астрологи вам не радять взагалі ображати представників цього знака Зодіаку, а вже тим більше змінювати або кидати їх. Добрий і милий Телець у критичній ситуації перетворюється в дикого буйвола, зупинити якого не здатна жодна сила в світі. Навіть якщо він вас відпустить, незабаром ви зрозумієте, що спокійного життя вам не бачити, як власних вух.

Близнюки

Дуже складні люди, народжені під цим сузір’ям. Спочатку вони будуть просити вас не робити дурниць, а потім можуть і стукнути. Загалом, розривати відносини в Близнюками доведеться довго і болісно, і не факт, що вам це коли-небудь вдасться зробити остаточно.

Лев

Лев відчуває себе царем, володарем і переможцем. Просто так цей зодіакальний "король" піти вам не дозволить. Ваше життя перетвориться на суцільне пекло, забудьте відразу про спокійне життя, Лев буде переслідувати вас на кожному кроці, поки не вирішить, що з вас досить.

За інформацією today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень