Стрільцям – поганий мир, Близнюкам – відкритість і чесність: гороскоп на 17 травня

А Раки думатимуть про гроші

ОВНИ

Зараз важливо відновити взаєморозуміння з рідними. Розтопити лід допоможе ваша щирість - розкажіть відверто про ваші бажання і прагнення, а також акуратно спробуйте поговорити про те, що вас не влаштовує.

ТЕЛЬЦІ

Не переживайте – цього дня ви зможете знайти вихід з будь-якої ситуації. Але для цього знадобляться сили, тому поспіть довше, більше відпочивайте та спілкуйтеся виключно з приємними людьми.

БЛИЗНЮКИ

Відкритість, чесність і сміливість допоможуть владнати непорозуміння. У той же час, ви потребуватимете уваги та ніжності – не соромтеся сказати про це своїй половинці. 

РАКИ

Цього дня вас турбуватиме фінансова ситуація. Проаналізувавши її, вам доведеться тимчасово відмовитися від надії на везіння. Ви маєте діяти за чітким планом, а на події дивитися об'єктивніше.

ЛЕВИ

Вас чекає розчарування, але ваша картина світу стане більш чіткою й ви вже не зможете закривати очі на правду.  

ДІВИ

Ваше прагнення до гармонії допоможе грамотно розібратися з усіма неприємними ситуаціями, які виникатимуть цього дня. Причому, розібратися швидко.

ТЕРЕЗИ

Приділіть більше уваги матеріальним питанням. Не купуйте зайвого та не давайте гроші в борг.

СКОРПІОНИ

Це буде відповідальний у професійних питаннях день. У спілкуванні з керівництвом не забувайте про правила етикету та субординацію.

СТРІЛЬЦІ

Події дня нагадають вам, що поганий мир кращий за добру сварку. Не варто розривати відносини або загострювати суперечку, якщо на кону спільні матеріальні здобутки.

КОЗЕРОГИ

Ви будете егоїстичними, як ніколи. Вас навряд чи будуть цікавити потреби інших людей. Не відмовляйтеся від мети свого життя, а просто постарайтеся не нашкодити іншим.

ВОДОЛІЇ

Вам доведеться впоратися з проблемою ефективно і в найкоротший термін. Сконцентруйтеся на цілі і не забудьте підстрахуватися на випадок провалу.

РИБИ

Не варто концентруватися на минулому, бо проґавите важливі події, які відбуватимуться цього дня. Будь-яку справу починайте з узгодження інтересів. В особистому житті доведеться приборкувати свій темперамент, щоб уникнути конфліктів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень