Овнам – романтичні почуття, Близнюкам – відчуття провини: гороскоп на 10 травня

А Риби розпочнуть день із конфлікту

ОВНИ

Цього дня ваша симпатія переросте у щось більше. Це може вас навіть трохи здивувати, але долі видніше, як буде краще для вас.

ТЕЛЬЦІ

Ви майже наблизилися до заповітної мети, тому не робіть більше жодних зупинок. Не дозволяйте сумнівам збити вас з цього шляху. Все, що ви робили до цього дня, було правильним.

БЛИЗНЮКИ

Ви будете схильними до самокритики, причому абсолютно невиправдано. Ви будете звинувачувати себе у всьому, навіть якщо хтось не прислухався до ваших порад і тому втрапив у халепу.

РАКИ

Ви будете почуватися потрібними. І вам на рідкість легко буде стримати будь-яку обіцянку.

ЛЕВИ

У вас цього дня буде чимало можливостей змінити своє життя. Краще не відтягувати момент прийняття рішень, але й особливо квапитися не варто.

ДІВИ

Ваше завдання - зрозуміти, а не змінити ситуацію. Зрозумівши, ви зможете до неї пристосуватися, а це обійдеться набагато меншими зусиллями, ніж навіть мінімальна спроба внести корективи. І принесе більше користі.

ТЕРЕЗИ

Щоб щось отримати, необхідно щось вкласти. Нічого не з'являється просто так. Грайте цього дня виключно за правилами та залишайтеся чесними у будь-якій ситуації. Це допоможе вам уникнути незручних моментів і докорів сумління.

СКОРПІОНИ

Якщо хочете домогтися свого, то дійте тихо та дуже обережно. І намагайтеся не показувати свій характер.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете дуже нетерплячими, а страждати будуть інші. Щоб уникнути непотрібних конфліктів, краще з самого ранку попередити людей, щоб зайвий раз вас не дратували.

КОЗЕРОГИ

Вам варто подумати, як покращити атмосферу вдома. Не зайвим буде зробити домашнім якусь приємність.

ВОДОЛІЇ

Вам буде непросто відволіктися від думок про роботу. У вас є невирішені питання і це дуже гнітить вас. Найкраще, що ви можете зробити – зайнятися ними.

РИБИ

Зранку можливі конфлікти через невиконану обіцянку. Але в цілому день буде вдалим.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень