Овнам – брак енергії, Скорпіонам – відстоювання принципів: гороскоп на 30 квітня

А Тельцям варто бути сміливішими

ОВНИ

Цього дня краще перенести необов'язкові справи, бо енергії на всі завдання у вас не вистачить. Зараз бажано більше відпочивати, щоб відновити сили.

ТЕЛЬЦІ

Вам варто бути сміливішими – так ви досягнете більшого. Важливі питання найкраще вирішувати зранку, тому не полінуйтеся прокинутися раніше, щоб день був продуктивним.

БЛИЗНЮКИ

Справи, які ви плануєте на цей день, будуть успішними. Ви можете дозволити собі навіть трохи ризику. А от в особистому постарайтеся не з'ясовувати стосунки через дрібниці.  

РАКИ

Перш ніж щось зробити, подумайте і порадьтеся з близькими, колегами або компетентними особами. Ви будете сповнені сил, але не факт, що зможете їх застосувати з користю для справи.

ЛЕВИ

Ймовірні затримки фінансових надходжень. Також ви зараз можете опинитися наодинці зі своїми думками, тому використовуйте цю можливість з користю. Намагайтеся вдумливо поставитися до своїх переживань, проаналізувати їх і розкласти по поличках.

ДІВИ

Гарний час для обговорення професійних планів. Будь-які робочі суперечки владнаються, якщо ви не будете поспішати й добре розберетеся у ситуації. Враховуйте думку інших людей.

ТЕРЕЗИ

Жодних різких змін у вашому житті цього дня не станеться. Якщо хочете, щоб щось було зроблено швидко та якісно, то беріться за справу самостійно. 

СКОРПІОНИ

Несприятливий збіг обставин змусить вас кинути всі сили на захист своїх принципів. Уникайте розмов на підвищених тонах, бо це може негативно позначитися на вашому здоров'ї. 

СТРІЛЬЦІ

Можливі не надто приємні сюрпризи в особистому житті. Приділяйте більше уваги своїм коханим, бо інакше доведеться вислуховувати давні образи та претензії.

КОЗЕРОГИ

Ваш настрій буде змінюватися чи не щогодини. Намагайтеся тримати себе в руках і не давати виходу негативним емоціям. Любителям оригінальних і екстравагантних вчинків зорі рекомендують на деякий час стримати свій запал.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно менше говорити про себе і свої проблеми.  Утримайтеся також від обговорення інших людей, бо обов'язково зачепите чиїсь інтереси і отримаєте негативну реакцію.

РИБИ

Зараз сприятливий час для того, щоб зайнятися реалізацією своїх планів. Ви зможете домогтися всього, на що розраховуєте. Але будьте максимально зібраними, щоб не зробити помилку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень