Лідерство – Дівам, цікаві пропозиції – Овнам: гороскоп на 23 квітня

А Водоліям варто контролювати емоції

ОВНИ

День буде вдалим і приємним. Ви будете йти своїм шляхом і все даватиметься вам легко. Цікаві пропозиції будуть сипатися з усіх боків, а вам залишиться тільки вибрати ті, які вас зацікавлять найбільше.

ТЕЛЬЦІ

Вам доведеться задуматися про свої пріоритети. Також можлива ситуація, у якій потрібно буде піти на певні жертви заради досягнення мети. Ви будете готовими до такого повороту подій і все зробите правильно.

БЛИЗНЮКИ

Ви занадто самостійні. У якихось справах вам дійсно простіше розібратися самим, але не варто відкидати всю допомогу, яку вам пропонують. Пам'ятайте, що команда завжди сильніша, ніж одна людина.

РАКИ

Ви можете дізнатися, що оточуючі щось від вас приховують. Це буде вкрай неприємно, але у кожного своя правда. І кожен вчинок має причину.

ЛЕВИ

Ви можете почути щось зовсім неприємне від людини, яка зазвичай з вами на одній хвилі. Спробуйте поставитися до цього з розумінням. Прислухайтесь і зробіть висновки.

ДІВИ

Вас чекають гострі, але конструктивні діалоги. У процесі суперечок доведеться змінювати плани. Проявіть ініціативу у роботі. Цього дня ви маєте бути лідером.

ТЕРЕЗИ

Ви іншими очима подивитеся на свою половинку. Знаки долі допоможуть вам зробити правильні висновки щодо обранця.

СКОРПІОНИ

У вас буде можливість проявити свій авторитет. До вас будуть прислухатися, тому контролюйте кожен свій рух і кожне слово.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете потрапити у пастку, якщо зранку почнете копирсатися в минулому. Забудьте все, що було, й живіть зараз. Винахідливість допоможе виправити фінансову ситуацію.

КОЗЕРОГИ

Зараз ви схильні поводитися зухвало. Ви провокуєте людей. Не дивуйтеся, якщо така поведінка сподобається не всім. Особливо обуритися можуть ваші друзі.

ВОДОЛІЇ

Цього дня вас буде легко вивести з рівноваги. Ви будете надто запальними і можете вплутатися у неприємності. Особливо стриманими потрібно бути з діловими партнерами.

РИБИ

Слухайте та аналізуйте – лише так ви знайдете відповіді на питання, які вас турбують. Ваша надмірна впертість зараз нікому користі не принесе. Не потрібно діяти напролом, будьте мудрішими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень