Сюрпризи - Тельцям, суперечки - Левам: гороскоп на 17 квітня

А Овнам - нові обов’язки

ОВНИ

Вам потрібно більше самодисципліни, адже у вашому житті починається підйом і вас чекає більше обов’язків. Зіпсувати ситуацію розвитку може розхлябаність.  

ТЕЛЬЦІ

Ваш день буде наповнений сюрпризами. В основному, дуже приємними. А ось вирішення якихось питань може зміститися в часі, тому потрібно набратися терпіння і не квапити події.

БЛИЗНЮКИ

Ви зможете вирішити відразу кілька важливих проблем. Ви будете активними, а це допоможе розібратися з масою справ і питань.

РАКИ

Цього дня можуть виникнути несподівані перешкоди в роботі. Не варто їх уникати - якщо навчитеся їх долати, то отримаєте цінний досвід.

ЛЕВИ

Не бійтеся суперечити людям. Особливо, якщо впевнені у своїй правоті. Ви будете нервувати, оскільки негаразди можуть траплятися практично на кожному кроці. Запасіться терпінням і постарайтеся реагувати на все максимально спокійно.

ДІВИ

День краще провести в спокої. Почитайте, подивіться кіно. Не перенавантажуйте себе ні фізично, ні емоційно.

ТЕРЕЗИ

На шляху до реалізації професійної мети вас чекають конфлікти та невдачі, тому головним робочим питанням зараз краще не займатися.

СКОРПІОНИ

Спробуйте ризикнути і отримати щось, чого давно хочете. Цього дня ви будете везунчиками. А ось в азартні ігри грати категорично заборонено.

СТРІЛЬЦІ

День буде складатися вдало, але ближче до вечора несподівані перепони можуть зіпсувати вам настрій. Спробуйте сприймати їх як перевірку вашої сили.

КОЗЕРОГИ

День підходить для занять тим, що вас по-справжньому цікавить. Цей процес зарядить вас позитивом та енергією на кілька днів.

ВОДОЛІЇ

Ви будете сердитися через те, що виконання ваших бажань відкладається. Не перебільшуйте значущість своїх невдач, вони скоро закінчаться.

РИБИ

Намагайтеся максимально контролювати ситуацію. Варто хоч трохи розслабитися і події почнуть розвиватися самі, а вам буде складно знову взяти усе в свої руки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень