Близнюкам – легкі гроші, Козерогам – професійна пастка: гороскоп на 8 квітня

І дещо важливе для Тельців

ОВНИ

Не загадуйте нічого. Зараз не найкращий період для планування. Іноді вам буде здаватися, що в якихось питаннях ви тупцюєте на місці, або й навіть рухаєтеся назад. Звичайно, оптимізму це не додасть, але плисти проти течії вам буде не під силу.

ТЕЛЬЦІ

Ви відчуєте неабиякий приплив сил, але не перестарайтеся з їх застосуванням. Перевтомлюватися точно не варто. Це буде продуктивний день, який ідеально підходить для укладання угод та інших важливих рішень.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня ви зможете отримати  легкі гроші. Однак, розслаблятися не варто і одразу ж витрачати ці гроші – теж.

РАКИ

День не обіцяє запаморочливих успіхів в кар’єрі, але добитися позитивних результатів ви зможете. Головне - не беріть на себе чужих обов’язків, бо навряд чи ви цим підвищите свій авторитет, а ось новий головний біль отримаєте.

ЛЕВИ

Ви будете схильними до різних внутрішніх протиріч. Не з’ясовуйте відносин з коханими, не вчіть людей жити та нікого не критикуйте. Важливі ділові переговори плануйте на першу половину дня.

ДІВИ

У вас буде достатньо сил і енергії, тому якщо накопичилися якісь важливі справи, то негайно починайте їх реалізовувати. У вас все вийде.

ТЕРЕЗИ

Цього дня ви можете припуститися серйозних помилок у роботі, тому не забувайте перевіряти усе двічі.

СКОРПІОНИ

Якщо найближчим часом ви не будете лінуватися, то зможете досягти великих успіхів у кар’єрі. Зараз варто більше прислухатися до порад своїх рідних і близьких людей - вони можуть підказати найбільш оптимальне рішення якогось питання.

СТРІЛЬЦІ

Ви зможете відновити контакт із дорогою вам людиною. Це може відбутися завдяки якомусь загадковому збігу обставин. Тому постарайтеся нічому не дивуватися.

КОЗЕРОГИ

Вам варто бути обережними з діловими пропозиціями, бо це може бути пастка, про яку ви навіть не підозрюєте. Уникайте авантюр, оскільки будь-який ризик може закінчитися проблемами.

ВОДОЛІЇ

Починається дуже сприятливий період для професійної діяльності. Ви поставите перед собою конкретні завдання і поступово виконаєте їх. Намагайтеся не давати порад, особливо якщо вас про це не просили.

РИБИ

Якщо у вас виникнуть претензії до колег або керівництва, не поспішайте говорити про це вголос, щоб не зробити гірше. Потерпіть. Вже завтра все зміниться на вашу користь.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень