Терезам – корисні труднощі, Тельцям - впевненість: гороскоп на 30 березня

ОВНИ

Вам потрібно чітко визначитися, чого ж ви хочете насправді. Зараз у вас непростий час: вам хочеться і талант організатора продемонструвати, і повернути собі душевний спокій.

ТЕЛЬЦІ

У вашому житті закінчується період протистоянь. Нарешті ви зможете видихнути, бо найближчим часом ніхто не зазіхне на те, що належить вам.

БЛИЗНЮКИ

Ви бачите як збільшується кількість справ. Не відкладайте їх більше й намагайтеся зробити максимум вже цього дня. Інакше можуть виникнути проблеми.

РАКИ

Відмінність між вами та іншими людьми цього дня буде дуже помітною. Намагайтеся не нервувати через це, бо однаково нічого не зміниться.

ЛЕВИ

День варто присвятити справам, які не вимагають надмірної розумової діяльності. Найкраще попрацювати руками.

ДІВИ

Не бійтеся ставити питання. Вашу зацікавленість і бажання працювати високо оцінять.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно зібратися з думками і знайти найпростіші рішення проблем. Усі труднощі, які виникнуть цього дня, приведуть вас до успіху.

СКОРПІОНИ

Цей день буде успішним для вашої кар'єри. Варто задуматися над тим, як ви можете покращити свої методи роботи.

СТРІЛЬЦІ

Сприятливий день для того, щоб відкрити новий напрямок своєї діяльності. Або хоча б внести різноманітність у вашу нинішню роботу.  

КОЗЕРОГИ

Не прискорюйте події, інакше можете накликати проблеми. Нехай все йде так, як має бути. А ви займіться звичними справами.

ВОДОЛІЇ

Якщо ви не активізуєтесь, то ваші фінансові справи можуть погіршитися. Проявивши ініціативу та зацікавленість у роботі ви зможете виправити ситуацію.

РИБИ

Цього дня з усією серйозністю подумайте про те, як ви поводитеся з людьми. Чи не занадто багато ви собі дозволяєте? Останнім часом ви дуже розслабилися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень