Ракам – шанс заробити, Терезам – здійснення бажань: гороскоп на 20 березня

ОВНИ

Не варто ігнорувати інформацію, яка надійде від малознайомих людей. Ці дані будуть дуже важливими й матимуть вплив на ваше майбутнє.

ТЕЛЬЦІ

Не ставте перед собою важких завдань. Уникайте багатоходових та енергозатратних справ. Краще зосередьтеся на простих задачах, тоді зможете зробити багато корисного.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня може відбутися подія, яку ви сприймете, як особисту поразку. Але дуже скоро зрозумієте, що не все залежить від вас.

РАКИ

Сконцентруйтеся на першочерговому й не розпорошуйте увагу на неважливі речі, бо роботи у вас буде чимало. Вам може надійти кілька пропозицій. Вони ризиковані, але у вас є всі шанси добре заробити.

ЛЕВИ

Вам пощастить поспілкуватися з людиною, яка здивує вас своїми знаннями та вміннями. Ви зможете все це використовувати у своїй роботі і це сприятиме кар’єрним успіхам.

ДІВИ

Не потрібно серйозно сприймати усі пропозиції про роботу, які надійдуть цього дня. Їх може бути багато, але реальними виявляться лише деякі. Не варто приймати швидкі рішення.

ТЕРЕЗИ

Дозвольте собі більше, ніж зазвичай. В рамках розумного, звичайно. Жодне ваше бажання не матиме негативних наслідків.

СКОРПІОНИ

У жодному разі не проявляйте агресію. Навіть якщо дуже втомилися. Навіть якщо все дратує. Займіться тим, що заспокоїть ваші нерви.

СТРІЛЬЦІ

Не поспішайте у роботі. Робіть менше, але робіть якісно. Навіть незначна помилка може негативно позначитися на результаті.

КОЗЕРОГИ

Ваша сила переконання спрацює навіть з найбільш впертою людиною. Ви зможете будь-якого схилити на свій бік, тому день підходить для укладання договорів і владнання конфліктів.

ВОДОЛІЇ

Вам посміхнеться удача. Не виключено, що вам запропонують роботу, від якої ви просто не зможете відмовитися.

РИБИ

Докладайте більше зусиль для реалізації своїх плпнів. Усе, що з вами буде відбуватися, це наслідок тільки ваших особистих дій і успіх тут ні до чого. Тому - все у ваших руках.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень