Дівам – розв'язання проблем, Тельцям – надмірна емоційність: гороскоп на 11 березня

ОВНИ

День підходить для спокійної та розміреної роботи. Жодних нестандартних ситуацій зорі не передбачають. Корисно займатися фізичними вправами.

ТЕЛЬЦІ

Зараз не найкращий час для з’ясування стосунків з коханою людиною. Ви можете реагувати на складні обставини більш емоційно, ніж зазвичай, і здатні у розпал конфлікту наговорити багато зайвого.

БЛИЗНЮКИ

У професійній діяльності вас чекає стабільність, якщо не почнете хитрувати. Будь-яка, навіть найменша брехня, може зіпсувати міцні стосунки, тому не ризикуйте даремно.

РАКИ

Вас буде обтяжувати робота. Можливо, ви чекаєте змін або просто втомилися. Не приймайте зараз поспішних рішень, оскільки вони будуть навіяні емоціями.

ЛЕВИ

Ви ризикуєте розтратити свої енергетичні запаси. Це може бути пов’язано з конфліктами. Намагайтеся не витрачати свої сили на сварки, оскільки незабаром енергія вам знадобиться для більш важливих речей.

ДІВИ

У вас вистачить сил для того, щоб розібратися навіть з найбільшою проблемою. Але попередньо порадьтеся з близькими – вони можуть підказати нестандартний варіант для покращення вашого життя.

ТЕРЕЗИ

День пролетить так швидко, що ви навіть не встигнете цього помітити. Зараз найкраще зайнятися складанням планів на майбутнє. Можливо, варто спробувати себе в новій справі.

СКОРПІОНИ

Будь-яку роботу вам потрібно виконувати не поспішаючи. Не женіться за кількістю, бо однаково не зможете виконати все намічене, а от ризик помилок зросте.

СТРІЛЬЦІ

Намагайтеся вирішити усі питання мирним шляхом. Ви можете переконати у своїй правоті потрібних людей, якщо добре підготуєтеся до розмови.

КОЗЕРОГИ

Зорі рекомендують навести лад у справах. І особистих теж. Розберіться з пріоритетами та попрощайтеся з токсичними людьми.

ВОДОЛІЇ

Цього дня усю ділову інформацію перевіряйте самостійно і нікому не вірте на слово. Корисними виявляться нові знайомства. У відносинах з коханою людиною візьміть на себе організацію спільного дозвілля.

РИБИ

Ви чітко уявляєте свою мету, а цього дня доля підкаже вам, який шляхом краще піти для її досягнення. Уважно придивляйтеся до усього, що відбувається навколо, та прислухайтеся до слів оточуючих.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень