Дівам – підвищення, Ракам – відпочинок від коханих: гороскоп на 2 березня

ОВНИ

Нові проекти можуть зупинитися. Не панікуйте. У вашому оточенні є людина, яка може вам допомогти.

ТЕЛЬЦІ

Проявіть терпіння та намагайтеся приховати свої справжні почуття щодо особи, з якою вам доведеться багато спілкуватися. Інакше ви створите собі зайві проблеми.

БЛИЗНЮКИ

Вам потрібно звести до мінімуму особисті контакти. Цього дня ви будете надто емоційними, тому, якщо хочете зберегти хороші стосунки з людьми, то краще просто їх уникайте.

РАКИ

Вам потрібно трохи відпочити від коханої людини. Присвятіть себе чомусь менш романтичному. Та й вашій половинці вільний час не завадить.

ЛЕВИ

Сприятливий день для укладання угод. Навіть у найбільш ризикованих є шанс на успіх, хоча ризикувати все ж не варто.

ДІВИ

Можете серйозно планувати розширення бізнесу. А якщо ви – найманий працівник і показали себе з кращого боку, то радійте: вас чекає підвищення.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно терміново висунути якусь нову та оригінальну пропозицію. Попросіть поради у колеги - разом ви зумієте придумати щось особливе.

СКОРПІОНИ

Намагайтеся швидше впоратися з нудними завданнями, щоб залишити більше часу на те, що вас дійсно цікавить. Але виконуйте свою роботу сумлінно.

СТРІЛЬЦІ

Ви звикли в усьому бути першими, проте цього дня не варто перепрацьовувати. Ваш успіх буде залежати від того чи вмієте ви домовлятися та знаходити спільну мову з людьми.

КОЗЕРОГИ

Ваші заняття цього дня не матимуть нічого спільного з вашою безпосередньою діяльністю. Навіть якщо ви дуже захочете, то не знайдете часу на те, щоб зосередитися на своїх звичних справах.

ВОДОЛІЇ

Не уникайте похвали керівника. Він може розцінити це як невдячність з вашого боку. Намагайтеся поводитися так, щоб нікого не образити: ні шефа, ні колег.

РИБИ

Ви постійно думаєте про когось, забуваючи про те, що у вас є й інші серйозні справи. Вам потрібно переключитися та вирішити їх, щоб вони не переросли у великі проблеми.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень