Стрільцям – великі зміни, Скорпіонам – розчарування: гороскоп на 25 лютого

ОВНИ

Розбіжності будуть як на роботі, так і в сім'ї. Вдома не сприйматимуть ваше лідерство, а це може дуже вас дратувати. Однак зриватися не можна. Спробуйте заспокоїтися та прислухатися до думки інших людей.

ТЕЛЬЦІ

Зараз вам в жодному разі не можна розчаруватися. Навіть у найскладніші моменти пам’ятайте, що вас люблять і цінують. Хай і не всі. Але у вашому житті є люди, на яких ви завжди зможете розраховувати.

БЛИЗНЮКИ

Бережіть гроші. Вам варто назбирати якомога більше ресурсів, щоб пізніше правильно їх використати.

РАКИ

У вас є якась давня невирішена проблема, яка не дозволяє вам спокійно жити. Ретельно проаналізуйте ситуацію – зараз у вас є шанс вирішити це питання й зітхнути з полегшенням. Відкиньте невпевненість і дійте.

ЛЕВИ

Тим представникам знака, які люблять самотність, буде цього дня дуже комфортно та затишно. Інші ж будуть шукати уваги. Багатьом потрібне буде спілкування, але достойних співрозмовників не знайдеться. Як мінімум, до вечора.

ДІВИ

Ви будуєте абсолютно реальні плани, тому й реалізувати їх буде легко. Однак час підняти планку – вам потрібен стимул. Або мрія.

ТЕРЕЗИ

Вам буде непросто зібратися з думками. Існує велика ймовірність того, що ви опинитеся в дуже незручній ситуації, але вийдете з неї красиво.

СКОРПІОНИ

Вас можуть неприємно здивувати давні друзі. Ви будете розраховувати на якусь людину, а вона не виправдає очікувань. Зрозуміло, що у неї будуть на це свої причини, але ваша довіра до неї може похитнутися.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете дуже рішучими. Абсолютно спокійно ви можете зробити великий крок вперед. Складні зміни будуть даватися вам легко, оскільки ви зможете зберігати рівновагу. Ймовірна зміна роботи.

КОЗЕРОГИ

Вас чекає насичений і складний день. Доведеться різко змінити свої плани. Можливий розрив зв'язків, які були для вас особливими. Постарайтеся реагувати на все менш емоційно. Ситуацію можна буде змінити вже за кілька днів.

ВОДОЛІЇ

Цього дня можливі неприємності на роботі. Обміркуйте все, що відбувається, та зробіть висновки. Не поспішайте щось змінювати й не намагайтеся імпровізувати.

РИБИ

Вам вдасться забути про проблеми й насолодитися життям. Тримайтеся за цей новий стан. Якщо зможете залишитися в гарному настрої хоча б кілька днів, то остаточно відпустите те, що не дає вам бути щасливими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень