Геніальність Тельців і незамінні Стрільці: гороскоп на 17 лютого

ОВНИ

Бути ідеальними нестерпно нудно, тому вчіться любити себе з усіма плюсами та мінусами. Грошовими питаннями краще займатися у другій половині дня, а ввечері вас чекає важлива і приємна зустріч.

ТЕЛЬЦІ

Не впустіть шанс, який подарує вам цей день. Тільки не переборщіть з саморекламою, щоб не здатися вискочками. І пам’ятайте, що генії повинні бути скромними.

БЛИЗНЮКИ

День буде вдалим для початку нових проектів. Ви зможете зацікавити ними впливових знайомих, але будьте обережними у виборі покровителів. У любовній сфері вас на кожному кроці підстерігатимуть спокуси.  

РАКИ

Концентруйтеся на чомусь одному й не намагайтеся вирішити всі проблеми одночасно. День буде наповнений незрозумілими подіями, а ось вечір стане одним із кращих за останній період.

ЛЕВИ

Ви можете досягнути успіху в творчій діяльності, а також у сфері фінансів. Будьте обережні у спілкуванні з конкурентами, бо затишшя має тимчасовий характер.

ДІВИ

Цього дня вас чекає багато приємних подій, але не втрачайте голову та не вірте всьому, що говорять оточуючі. Усю цю інформацію потрібно ретельно перевіряти, бо хтось намагається вами маніпулювати.

ТЕРЕЗИ

Читайте між рядків і частіше звертайтеся за порадою до фахівців. Також стежте за витратами. І не лише своїми, а й членів родини.

СКОРПІОНИ

У вас вистачає позитиву, щоб з легкістю розібратися з усіма справами. Але не поспішайте розслаблятися, бо цього дня можливі конфлікти з колегами. Вам краще промовчати, щоб не зіпсувати з ними стосунки.

СТРІЛЬЦІ

Вам хочеться сховатися від проблем, але цей день ідеально підходить для вирішення усіх питань. Особливо насиченою буде друга половина дня - терміново знадобиться ваша допомога в робочих питаннях.

КОЗЕРОГИ

Ви будете налаштовані на спілкування. Вам вдасться легко налагодити контакти з діловими партнерами та новими знайомими.

ВОДОЛІЇ

Цього дня ви зможете перевершити самих себе. Зараз ідеальний для навчання та втілення планів.

РИБИ

Можете сміливо планувати грошові операції – день буде вдалим для вас. Також ви можете дізнатися сімейні таємниці, тому готуйтеся до довгої та відвертої розмови з родичами. Романтичні зустрічі і пригоди краще відкласти на інший день.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень