Авантюризм Тельців і щасливий випадок для Водоліїв: гороскоп на 11 лютого

ОВНИ

Цей день покаже, наскільки успішними є ви та ваша діяльність. Можуть нагадати про себе старі проблеми. Поставтеся до цього спокійно, щоб зберегти енергію для вирішення цих негараздів.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете дуже азартними цього дня. У вас навіть є шанс виграти пару гривень. Однак пам’ятайте, що фінансова удача частіше посміхається не азартним авантюристам, а людям з аналітичним складом розуму, які не лінуються працювати.

БЛИЗНЮКИ

Вам має пощастити на роботі. Якщо хочете піднятися службовими сходами, то намагайтеся налагодити дружні стосунки з кимось із керівників. Цього дня у вас це вийде.

РАКИ

Концентрація на матеріальних питаннях може позбавити вас спокою. Ваша матеріальна стурбованість пов’язана з майбутнім: можливо, вас чекають великі витрати або є неоплачені борги. Не зациклюйтеся, бо це заважає вам працювати і, як наслідок, заробляти.

ЛЕВИ

Час переходити від слів до дій. Вам слід максимально зосередитися на роботі, щоб вас помітили і, можливо, запропонували кращі умови праці. Також вам варто обговорити проблеми в особистих стосунках, які давно час вирішити.

ДІВИ

Удача буде на вашому боці. В особистому житті очікується захоплююча пригода. А ось друзі можуть засмутити. З іншого боку, цю ситуацію можна розглядати в позитивному ключі, бо вам вдасться розібратися, хто вам ворог, а хто справді друг.

ТЕРЕЗИ

На роботі вас чекає довгоочікуване заохочення та премія. Але, якщо ви давно думаєте про те, щоб змінити роботу, то цей день ідеально для цього підходить.

СКОРПІОНИ

Ви поводитеся надто безтурботно. Вам варто бути більш обачними та уважно дивитися на те, що відбувається навколо. Цей день буде легким і сприятливим для побачень та зустрічей з друзями.

СТРІЛЬЦІ

Вам не вистачає впевненості в собі. Саме час знайти джерело натхнення, яке дозволить перевернути гори.

КОЗЕРОГИ

Вам бракуватиме енергії, тому не намагайтеся братися одразу за всі справи. Намагайтеся більше відпочивати та менше аналізувати події, на які ви не можете впливати.

ВОДОЛІЇ

Велику роль цього дня зіграє випадок. Цього дня абсолютно випадково станеться щось, що змінить ваше життя на краще.

РИБИ

Ставте перед собою великі цілі, в тому числі й матеріальні. І хоч реалізувати їх буде нелегко, але вам вдасться втілити свій задум у життя. Але хтось повинен вас надихати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень