Водоліям – побачення, Скорпіонам - плітки: гороскоп на 1 лютого

ОВНИ

Народжені під цим знаком можуть відчути себе психологічно виснаженими, тому саме час добре відпочити. Зараз несприятливий період для нових романів і подорожей за кордон. Краще зібратися з близькими, бо вам не вистачає душевного тепла та спілкування з позитивними людьми.

ТЕЛЬЦІ

Останнім часом вас активно обговорюють. Будьте готові «зловити на гарячому» таких людей і провести виховну бесіду.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся не приймати стратегічно важливих рішень і ні з ким не сваритися. Вам необхідно бути дуже уважними, інакше ризикуєте припуститися помилки через яку доведеться починати все з самого початку.

РАКИ

Цей день потішить вас новими знайомствами, а також цікавими подіями в особистому житті. Але не відкривайте серце першому зустрічному, придивіться краще.

ЛЕВИ

Ви можете стати заручником якоїсь проблеми. Аби розібратися з нею вам потрібно відпочити, зібратися з думками та з новими силами взятися за справу.

ДІВИ

Ви відчуєте гостру необхідність бути в курсі всіх подій. Вам хочеться освоїти якомога більше корисної інформації та вирішити всі свої проблеми. Цього дня у вас буде така можливість.

ТЕРЕЗИ

Прийшов час реалізовувати свої ідеї. За своєю природою ви консерватори й боїтеся зробити щось не так, тому просто вичікуєте момент. Якщо будете продовжувати в тому ж дусі, то ризикуєте залишитися ні з чим.

СКОРПІОНИ

Намагайтеся не брати участі в плітках, інтригах і виясненнях стосунків, бо можете виявитися крайніми. Діяти слід максимально відкрито, використовуючи арсенал законних і чесних методів.

СТРІЛЬЦІ

Ви багато говорите, але постійно відкладаєте реалізацію ваших планів. Ви схильні обдумувати та обговорювати кілька разів одну й ту ж проблему, у той час, коли простіше розібратися з нею. Цей день ідеально для цього підходить.

КОЗЕРОГИ

День принесе у ваше життя виключно позитивні емоції. Ви відчуєте себе важливими та потрібними. Захочеться зробити щось корисне і цей порив обов'язково потрібно використовувати.

ВОДОЛІЇ

Хороший час для любовних побачень. Цього дня ваш партнер може зробити вам пропозицію, від якої ви не зможете відмовитися.

РИБИ

Ви готові впевнено йти до поставленої мети, долаючи всі можливі й неможливі труднощі. Цього дня вам пощастить. Головне - не сидіть на місці і тоді у вас обов'язково все вийде.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень