Особливий день для особистих стосунків: гороскоп на 7 лютого

ОВНИ

Закохані Овни стали надмірно підозрілими та нервовими. Вам постійно здається, що ваша половинка щось не договорює. Намагайтеся заспокоїтися. Навряд чи у вас є причини для хвилювання.

ТЕЛЬЦІ

Цінуйте турботу та увагу близьких людей. Вам невимовно пощастило мати відданих друзів. А цього дня у вашому житті може з’явитися ще одна особлива людина.

БЛИЗНЮКИ

Не варто влаштовувати скандали своїй половині. Вам часто не вистачає витримки, тому потрібно знайти спосіб, який дозволить вихлюпувати накопичені емоції.

РАКИ

Намагайтеся цього дня не з'ясовувати стосунки з рідними та близькими, бо ці сварки можуть призвести до непередбачуваних наслідків. Зробіть краще щось корисне, наприклад, генеральне прибирання. Це дозволить вам навести порядок не лише в квартирі, але й в голові.

ЛЕВИ

Ви можете закохатися або відновити старі відносини. Ви можете знайти друзів і однодумців та розширити перспективи, пов'язані з партнерством і співпрацею.

ДІВИ

Час подумати про правильне харчування та зміцнення здоров’я. Важливо також дотримуватися порядку в побуті та на роботі. Намагайтеся чергуйте розумові навантаження з фізичними.

ТЕРЕЗИ

Через неуважність у вас можуть виникнути фінансові труднощі. Пильнуйте, працюючи з документами. Помилки можливі наприкінці дня.

СКОРПІОНИ

День сприятливий для тих, хто переймається питанням житла. Також зараз підходящий період для того, щоб з головою зануритися у справи. Ви можете добитися успіхів у роботі завдяки сприянню колег.

СТРІЛЬЦІ

Важливо налаштувати себе на позитив. Гарний настрій зробить вас непробивними й ви зможете витримати будь-який удар долі.

КОЗЕРОГИ

Вам доведеться багато працювати та вникати в усі справи. Не виключено, що отримана вчасно інформація допоможе якщо не збагатитися, то уникнути збитків.

ВОДОЛІЇ

Це сприятливий період для того, щоб налагодити особисті зв'язки. Намагайтеся уникати двозначних ситуацій. І не давайте жодних обіцянок.

РИБИ

Зараз вам дуже важливо постійно рухатися вперед. Не стійте на місці. Робіть щось. Неважливо навіть яким буде результат, але так ви розпалите у собі бажання досягати більшого.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень