Леви, Риби, Терези – буквально всіх цікавлять гроші: гороскоп на 8 лютого

Але є нюанси

ОВНИ

Зараз ви думаєте лише про фінансове благополуччя. Цього дня у вас з’явиться можливість придбати те, про що давно мріяли. Можливо, вам повернуть борг.

ТЕЛЬЦІ

Зорі рекомендують зайнятися вдосконаленням своєї майстерності. Якщо ви давно хотіли зробити невеликий ремонт, то не відкладайте його - зараз дуже вдалий час для того, щоб реалізувати ваші плани.

БЛИЗНЮКИ

Стережіться переохолодження. Вам потрібно добре харчуватися, але небажано переїдати. Корисно більше рухатися, але не перенапружуватися фізично. Все повинно бути в міру і приносити вам задоволення, а не страждання.

РАКИ

Зміцненню матеріального становища може сприяти зав'язування нових ділових відносин і знайомств, корисних для просування в кар'єрі. Незважаючи на зростаючу впевненість в собі, діяти треба обережно.

ЛЕВИ

Непоганий час для початку бізнесу, планування масштабних фінансових заходів, вирішення питань, пов'язаних із грішми.

ДІВИ

Матеріальні успіхи будуть залежати від уміння налагоджувати та підтримувати відносини. У цей період можливе загострення стосунків із друзями. Намагайтеся не наговорити зайвого.

ТЕРЕЗИ

У вирішенні деяких серйозних проблем вам цього дня допоможуть близькі люди. Не соромтеся попросити про допомогу.

СКОРПІОНИ

Сприятливий період для косметичних процедур. Тим, хто захоплений новим хобі, зараз відкриваються хороші можливості для пізнання та самовдосконалення.

СТРІЛЬЦІ

Непоганий період для реклами своїх вмінь або спортивної діяльності. У фінансових справах допоможе інтуїція, яка вбереже від ризикованих вчинків, які можуть призвести до матеріальних збитків.

КОЗЕРОГИ

У вас є шанс звернути на себе увагу та завоювати симпатії оточуючих. Використайте цей день для того, щоб знайти нові зв'язки, налагодити партнерські відносини. Невдовзі це принесе хороший прибуток.

ВОДОЛІЇ

Непоганий час для завершення старих справ. Але вам не варто поспішати, рватися вперед і гнатися за успіхом. Все треба робити спокійно, вдумливо та перевіряти кілька разів.

РИБИ

Ваші комунікативні здібності знизяться, тому хорошого співрозмовника з вас не вийде. Цей день краще провести наодинці, щоб відпочити від людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень