«Ні краплі» для Близнюків і одкровення Риб: гороскоп на 9 лютого

ОВНИ

Ви зможете вирішити навіть найскладніші завдання завдяки винахідливості та інтуїції. Зараз в вас може прокинутися дух дослідника та винахідника.

ТЕЛЬЦІ

Хороший день, який подарує чимало приємних моментів. Вам може нагадати про себе людина з минулого, яка зможе прикрасити ваше майбутнє.

БЛИЗНЮКИ

Займіться тим, що допоможе вам відновити сили. І забудьте про важкі напої – вони можуть викликати проблеми з психікою.  

РАКИ

Якщо у вас є можливість вирушити в подорож, то зробіть це зараз. Поїздка відкриє вам нові горизонти. Також зараз ви можете знайти відданих друзів і однодумців або зрозуміти, щось нове про ваші стосунки з коханою людиною.

ЛЕВИ

Будьте уважнішими до дрібниць. Через якусь, на ваш погляд незначну деталь, ви можете потрапити у халепу. Тому, пильнуйте.

ДІВИ

Вам потрібно більше дбати про своє здоров'я, оскільки життєві сили трохи знижені. Потурання шкідливим звичкам і надмірності в задоволеннях можуть більше нашкодити організму, ніж важка робота.

ТЕРЕЗИ

Найбільше енергії та бадьорості вам цього дня дадуть діти. Причому, не обов’язково ваші. Намагайтеся більше бувати на свіжому повітрі та думайте про хороше.

СКОРПІОНИ

Цей день підходить для тихого та спокійного відпочинку. Не дозволяйте людям тиснути на вас. Навіть найближчим. Відчувши неприємні симптоми одразу ж дайте зрозуміти оточуючим, що вас це не влаштовує.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете знайти друга, а ось в особистих відносинах можлива нестабільність. Ймовірний навіть розрив. Щоб цього не сталося, намагайтеся не приймати необдуманих рішень, про які ви пізніше можете пошкодувати.

КОЗЕРОГИ

Ваше самопочуття буде залежати від психологічного настрою. Важливо більше посміхатися й радіти навіть дрібницям.

ВОДОЛІЇ

При можливості присвятіть цей день відпочинку або вирішенню нескладних питань. Не займайтеся важкою фізичною роботою.

РИБИ

Цього дня ви подивитеся на давно знайому вам людину зовсім по-іншому. Ви відкриєте у ній щось особливе або зрозумієте, що сумуєте, коли її немає поряд. Не лякайтеся своїх відчуттів – можливо, це доля?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень