Близнюкам – фінансові зміни, Рибам – дорогий подарунок: гороскоп на 14 лютого

ОВНИ

Ви занадто різко реагуєте на критику. Цього дня вас чекає багато спілкування, тому буде краще, якщо ви навчитеся стримувати емоції та перестанете звертати увагу на зауваження. У любовній сфері все буде прекрасно!

ТЕЛЬЦІ

У вас буде багато справ цього дня. Але пам’ятайте, що очі бояться, а руки роблять. Намагайтеся не відступати перед труднощами. Також ви зможете розібратися зі своїм особистим життям і навчитеся відрізняти головне від другорядного.

БЛИЗНЮКИ

День буде багатим на цікаві події. Вас чекають сюрпризи у професійній сфері. Можливо, з вами захочуть поспілкуватися впливові персони. Не намагайтеся здаватися кращими, ніж ви є - щирість допоможе уникнути проблем. У справах фінансових ви відчуєте приємні зміни.

РАКИ

Зірки радять вам розібратися у своїх бажаннях, позбутися деяких шкідливих звичок і досягти, нарешті, душевної рівноваги. Також вас чекають незвичайні особисті подарунки.

ЛЕВИ

Вам потрібно визначитися з цілями й розібратися для чого ви так багато працюєте і що намагаєтеся довести.

ДІВИ

Не втрачайте пильності, бо поруч з вами будуть з’являтися сумнівні особи. Цього дня ви відкриєте у собі нові творчі таланти і це помітить ваше керівництво. Не соромтеся вимагати гідної оплати за свою працю.

ТЕРЕЗИ

Керівник давно спостерігає за вашими успіхами, тому можете натякнути шефу про свої кар'єрні плани. Стосунки з коханими людьми у цей період пройдуть перевірку на міцність.

СКОРПІОНИ

Не намагайтеся зробити усю роботу за один день. Вам краще пригальмувати й розставити пріоритети. Також вам потрібно розібратися з власними бажаннями. Особливо це стосується особистого життя.

СТРІЛЬЦІ

Ви зумієте зміцнити свій авторитет і сподобатися діловим партнерам. Цього дня вас чекають значні витрати, бо розважатися ви вмієте, а спокус буде багато.

КОЗЕРОГИ

Можливі помилки, тому ретельно усе перевіряйте. У сфері сімейних і любовних відносин проблем не очікується й багато представників знаку зможуть назвати себе щасливчиками.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно бути особливо уважними цього дня, оскільки біля вас є люди, які прагнуть зіпсувати вашу репутацію. Не розповідайте нікому про свої плани.

РИБИ

Зараз дуже важливо зберігати тверезу голову й реально дивитися на світ. Це знадобиться вам, якщо цього дня ви збираєтеся планувати своє майбутнє. Також ви можете отримати дорогий подарунок, але це не означає, що ви тепер щось винні цій людині.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень