Дівам – нова робота, Водоліям – глобальні зміни: гороскоп на 18 лютого

ОВНИ

Шукайте нестандартні шляхи для вирішення проблем. Будь-яке починання, навіть найбільш ризиковане, закінчиться вдало. Також вірогідні романтичні пригоди або радісна зустріч.

ТЕЛЬЦІ

Не приймайте кардинальних рішень: будь-які ваші дії можуть обернутися проти вас. Ймовірні непорозуміння з вашим партнером, які краще не загострювати, щоб не зіпсувати стосунки.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня можливі труднощі у спілкуванні з колегами або керівництвом. Намагайтеся не перепрацьовувати, бо це може негативно позначитися на вашому самопочутті.

РАКИ

Вам буде важко домовитися про співпрацю чи допомогу у роботі. Тому в будь-яких справах цього дня вам варто розраховувати лише на себе.

ЛЕВИ

Цілий день вам доведеться розриватися між будинком і роботою, намагаючись залагодити сімейні справи та професійні проблеми. Зорі запевняють, що усе вирішиться добре.

ДІВИ

У вашому житті назрівають зміни. Можлива зміна діяльності. Не впустіть свій шанс. У другій половині дня ви отримаєте несподівану звістку, яка потягне за собою непередбачувані витрати.

ТЕРЕЗИ

Ви будете дуже емоційними та неуважними. Не будьте надто впевненими у собі - тільки завбачливість і ретельно продумані дії забезпечать вам успіх.

СКОРПІОНИ

Приділіть особливу увагу близькій людині, оскільки через ревнощі можлива сварка, яка може віддалити вас.

СТРІЛЬЦІ

Подбайте цього дня про здоров'я. Стримуйте емоції та не піддавайтеся на провокації. Зараз вам, як ніколи, стане в нагоді здатність стійко переносити випробування.

КОЗЕРОГИ

Вам потрібно заспокоїтися, розібратися з почуттями та визначитися з майбутнім. Можлива новина, яка докорінно змінить ваш спосіб життя.

ВОДОЛІЇ

Вас чекають зміни і в особистому житті, і у професійному. У діловій сфері починається сприятливий час для здійснення запланованих справ, вирішення важких питань і проблем.

РИБИ

Вдалий день для швидких та енергійних людей. Збільшена інтелектуальна активність добре позначиться на справах, які вимагають миттєвого прийняття рішень.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень