Левам – додаткові гроші, Дівам – службовий роман: гороскоп на 12 лютого

ОВНИ

Бережіть вуха, горло та шию. Якщо відчуєте неприємні симптоми, не відкладайте лікування і якнайшвидше зверніться до лікаря. Вам потрібно подбати про зміцнення імунітету.

ТЕЛЬЦІ

Не нервуйтеся, щоб не відбувалося цього дня. Тримайте емоції під контролем – лише так у вас буде можливість розібратися з усіма справами.

БЛИЗНЮКИ

Головною темою цього дня можуть стати любовні відносини. Ви можете закохатися або налагодити ті стосунки, у яких перебуваєте. Також у вас буде можливість розширити сферу своїх контактів, не тільки особистих, а й ділових.

РАКИ

Можливе фізичне і психічне перенапруження. Ймовірні непорозуміння на роботі та вдома. Цього дня вам краще триматися подалі від людей і працювати самостійно.

ЛЕВИ

Ви можете збільшити свої прибутки. Можливо, вам запропонують іншу роботу або, як мінімум, підробіток. Добре розберіться у цих пропозиціях, перш ніж приймати рішення.

ДІВИ

Ймовірно, ви зіткнетеся з великою кількістю роботи. З одного боку, це може бути дуже вигідним. З іншого боку, надмірна завантаженість може призвести до поганого самопочуття. Ви можете відчути симпатію до людини, з якою вам пов’язують ділові відносини. Не виключений службовий роман.

ТЕРЕЗИ

Можуть відбутися деякі зміни, які будуть безпосередньо стосуватися вас. Тільки не впадайте з цього приводу в паніку, інакше ризикуєте залишитися у цьому стані на довгий час.

СКОРПІОНИ

Чекайте хороших новин цього дня. Деякі з них будуть пов’язані з фінансами. Розташування планет сприяє підписанню вигідних угод.

СТРІЛЬЦІ

Ви зовсім забули, як правильно відпочивати. Вам терміново потрібно знайти час для себе, навіть якщо у вас багато нагальних справ.

КОЗЕРОГИ

Відкиньте сумніви та впевнено йдіть до мети. Ситуація у професійній сфері вирівняється і вам вдасться розібратися з проблемами. Намагайтеся уникати спілкування зі сварливими колегами.

ВОДОЛІЇ

Ваша інтуїція не помилиться цього дня і підкаже, як діяти правильно. Особливо це стосуватиметься особистих стосунків, які останнім часом стали дещо незрозумілими.

РИБИ

Проявляйте ініціативу, адже цього дня важливо бути активними й не надто сором’язливими. Професійні питання будуть вирішуватися швидко та ефективно - вам потрібно лише не втрачати контроль над ситуацією.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень