Ракам – розваги, Близнюкам – таємниці: гороскоп на 15 лютого

ОВНИ

Зверніть увагу на відносини з людьми, від яких залежить втілення ваших планів. Спробуйте покращити ці стосунки, але не передайте куті меду, бо все зіпсуєте.

ТЕЛЬЦІ

Цей день можна було б назвати казковим, якби не маленькі неприємності. Можливі непорозуміння з домашніми, але вам вдасться владнати ситуацію у найкоротші терміни. У справах любовних вас чекають дива та веселі пригоди. Ви знову перебуватимете під прицілом Купідона.

БЛИЗНЮКИ

Вчіться зберігати чужі секрети – цього дня з вами будуть ділитися таємницями навіть малознайомі люди. А все через вашу дружелюбність - ви здатні вникнути в проблеми й щиро цікавитеся життям оточуючих. Але намагайтеся не забувати і про власні потреби та бажання.

РАКИ

Ви не хочете зраджувати своїм звичкам і вас важко витягнути на якісь розважальні заходи. Однак у цей період вам самим захочеться розважитися і ці вихідні запам’ятаються вам надовго.

ЛЕВИ

Цього дня деякі представники знаку розійдуться не на жарт. Ви станете гостями на світських заходах і легко налагодите контакти з впливовими людьми.

ДІВИ

Цей день запам'ятається позитивними моментами. Головне, діяти так, як хочете саме ви.

ТЕРЕЗИ

Вам вдасться задовольнити свої амбіції. Ваші плани почнуть втілюватися у життя. Щодо особистого, то можуть виникнути непорозуміння, які дозволять вам розібратися у собі.

СКОРПІОНИ

У вас є достатньо ідей і цього дня варто переходити до їхнього втілення у життя. Також ви можете відчути потяг до шопінгу та розваг.

СТРІЛЬЦІ

Намагайтеся не висловлювати близьким людям своїх претензій. Цього дня найкраще зайнятися справами, які не вимагають прийняття швидких рішень.

КОЗЕРОГИ

Головною проблемою цього дня стануть розбіжності з вашою половинкою. Намагайтеся не конфліктувати через дурниці і більше слухайте свого партнера.

ВОДОЛІЇ

У вашому особистому житті очікується багато метушні. Можлива несподівана зустріч з минулим. Намагайтеся тримати себе в руках і не піддатися спокусі почати все спочатку, бо легкий флірт може призвести до серйозних проблем.

РИБИ

Цього дня вас чекають бурхливі пристрасті. Ви можете отримати цікаву пропозицію і вам доведеться обирати між романтичними побаченнями та звичними домашніми посиденьками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень