Риби підуть проти принципів, а Леви покажуть характер: гороскоп на 24 лютого

ОВНИ

Вам вдасться закінчити якусь нецікаву роботу. У вас з’явиться прекрасна ідея, яка допоможе розібратися з тим, що довгий час навіювало на вас нудьгу.

ТЕЛЬЦІ

Будьте впевненими у всьому, чим вам доведеться займатися. Від вашої впевненості залежатиме успіх цього дня.

БЛИЗНЮКИ

Ви будете сповнені сил і енергії. Ви зможете вирішити будь-які завдання. Якщо захочете розслабитися, то оберіть тихий відпочинок.

РАКИ

Вам потрібно знайти рішення якогось професійного питання. Через це можливі конфлікти з колегами. Контролюйте емоції.

ЛЕВИ

Досягнути успіху ви зможете, якщо будете стояти на своєму, наполегливо добиваючись мети. І повірте, сил у вас для цього вистачить, а ще вам допоможе кмітливість.

ДІВИ

Вам необхідно бути дуже уважними у фінансових справах. Щоб репутація і гаманець не постраждали, вам не варто братися за те, на чому ви не дуже розумієтеся.

ТЕРЕЗИ

Неприємності можуть підстерігати вас у роботі. Особливо напруженою видасться перша половина дня. Ситуація вимагатиме від вас негайних дій.

СКОРПІОНИ

Хороший день для розвитку партнерських відносин, зміцнення зв'язків і контактів. Продуктивними виявляться будь-які переговори. Добре починати нову справу.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно зважитися на рішучі дії. Саме вони призведуть до покращення вашого життя. Добре планувати короткострокові справи, що особливо вимагають фізичної енергії.

КОЗЕРОГИ

Вам потрібно проявити активність. Цей день відкриє перед вами нові можливості, які ви ризикуєте втратити через нерішучість.

ВОДОЛІЇ

День підходить для роботи, яка вимагає вдумливого та дуже серйозного підходу. Абсолютно всі напрямки фінансової діяльності принесуть матеріальну винагороду.

РИБИ

Будьте готовими до того, що перед вами постануть труднощі етичного характеру. Можливо, заради близької людини вам доведеться поступитися своїми принципами та переконаннями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень