Ракам – сумніви, Овнам - задоволення: гороскоп на 22 лютого

ОВНИ

Ймовірно, саме цього дня ви отримаєте задоволення, яке принесе у вашу душу довгоочікувану гармонію. Якщо є можливість, змініть обстановку, поїдьте кудись. Цей день призначений для нових вражень.

ТЕЛЬЦІ

Завдяки своїй працездатності ви зможете зробити максимум задуманого за короткий час. Але не беріть на себе зайвого – бережіть сили.

БЛИЗНЮКИ

Ваш життєвий потенціал буде дещо нижчим, ніж зазвичай, тому перевіряйте себе у всьому. Можливі непорозуміння й розчарування у спілкуванні з близькими людьми.

РАКИ

Зараз сприятливий період для початку нових справ і реалізації давніх задумів. В особистому – складніше: незважаючи на бажання любити й бути коханими, чимало представників знаку ризикують залишитися на самоті, оскільки їм здається, що людина, якій вони симпатизують, не зовсім та, хто їм потрібен. Не робіть поспішних висновків.

ЛЕВИ

Пам’ятайте про почуття міри і слухайте свій внутрішній голос. Якщо у чомусь сумніваєтеся, то краще не приймайте остаточне рішення. Зорі радять бути більш обережними з оточуючими і зберігати в таємниці свої плани на майбутнє.

ДІВИ

Це буде енергетично важкий день. Буде правильним обмежити спілкування з людьми, які викликають негатив, а також звернути увагу на здоров'я.

ТЕРЕЗИ

Не варто перекладати проблеми на чужі плечі. Цього дня вам вдасться розібратися з деякими питаннями самостійно.

СКОРПІОНИ

Цього дня у вас з’явиться можливість несподівано вирішити старі проблеми. Або покращити фінансову ситуацію.

СТРІЛЬЦІ

Ваша комунікабельність допоможе отримати важливу інформацію, яка невдовзі дуже знадобиться вам у роботі. Тому, намагайтеся більше бувати на людях.

КОЗЕРОГИ

Проявіть цього дня витримку, щоб в майбутньому отримати більше. Зірки попереджають про ймовірність виникнення непорозумінь в особистому житті або спілкування з неприємними людьми.

ВОДОЛІЇ

Готуйтеся дізнатися якусь особливу новину. Також вас чекає приємне знайомство.

РИБИ

Цього дня не варто шкодувати грошей на себе. Якщо давно обдумуєте якусь покупку, то краще зробити її саме зараз – річ служитиме довго. Не рекомендовано починати щось нове - віддайте перевагу завершенню старих справ і аналізу результатів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень