Стрільцям – приголомшлива подія, Терезам – відповіді на усі питання: гороскоп на 4 березня

ОВНИ
Доклавши зусиль ви зможете довести, що є незамінним співробітником. Вашу завзятість помітить керівництво, тому можете сподіватися на винагороду.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає дуже вдалий день. Вітер змін освіжить ваше життя: у вас з'являться нові плани, цілі та мрії. Усе це стане вашою дорогою у нову реальність, де є усі шанси отримати бажане.

БЛИЗНЮКИ

Вам бажано зайнятися своїм здоров'ям, зміцнити імунітет. Усі профілактичні процедури дадуть хороший результат.

РАКИ

Зірки переконані, що вам пощастить у професійних справах. Ймовірно, що саме цього дня у вас зав'яжеться дружба з керівництвом. Завдяки цьому зближенню ви невдовзі зможете отримати нову посаду. Головне, не зловживайте добрим ставленням.

ЛЕВИ

День готує вам чимало яскравих і суперечливих почуттів, пов'язаних з любов'ю. Добре, якщо ви у відносинах і зможете проявити свої емоції. А ось самотнім Левам буде важче.

ДІВИ

Ви отримаєте відмінний шанс на просування в кар'єрі. Але не поспішайте діяти і не нервуйте, бо можете все зіпсувати.

ТЕРЕЗИ

Прислухайтеся до своєї інтуїції. Саме так ви зможете прийняти найбільш правильні рішення. Ви навіть знайдете відповідь на питання, яке вас дуже давно турбує.

СКОРПІОНИ

Цього дня вам про себе нагадає людина з минулого. Ця особа може бути вам дуже корисною при вирішенні деяких важливих питань.

СТРІЛЬЦІ

Цей день запам'ятається вам на все життя. Відбудеться яскрава подія, яка виявиться найбільш вражаючою за останній час. Ви будете просто приголомшені результатами.

КОЗЕРОГИ

Не плутайте особисте життя та роботу. Хоча саме цього дня виявиться, що ваші стосунки дуже залежать від роботи, а робота вже міцно увійшла в стосунки. Однак ці дві сфери потрібно розділити, щоб нічого не втратити.

ВОДОЛІЇ

Хороший день, щоб позбутися шкідливих звичок. Також у вас буде можливість закінчити токсичні стосунки та припинити спілкування з неприємними людьми.

РИБИ

Вам несподівано зроблять вигідну пропозицію, яка дозволить вам значно покращити фінансову ситуацію. Тому, погоджуйтеся на усі зустрічі та відповідайте на всі дзвінки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень