Стрільцям – впевненість у собі, Ракам – холодна голова: гороскоп на 10 березня

ОВНИ

Зайва самовпевненість може нашкодити вашим справам. Навіть якщо ви в чомусь впевнені, то це не означає, що ви маєте рацію. Пам'ятайте, що помилитися може кожен.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекають яскраві емоції та справжня пристрасть. День, який є сприятливим для всіх творчих справ і починань, буде насичений спонтанними та яскравими подіями.

БЛИЗНЮКИ

Женіть песимізм подалі. Спробуйте подивитися на те, що відбувається з іншого, більш оптимістичного, боку і день вдасться.

РАКИ

Займіться справами кар'єри та реалізацією своїх амбітних планів. Зірки радять вам використовувати холодний розрахунок для того, щоб отримати бажане.

ЛЕВИ

Події дня змусять вас діяти швидко і нестандартно. У вас буде можливість покращити своє життя і щоб не втратити її вам потрібно бути дуже моторними.

ДІВИ

Не розмінюйтеся на дрібниці, а займайтеся чимось глобальним. Удача й успіх будуть на вашому боці в усіх сферах життя. Візьміть від цього дня максимум, щоб отримати грандіозні результати.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно ухвалити важливе рішення і тільки вдумливість та відповідальність допоможуть вам вчинити правильно. Проблема може здатися неважливою, але від неї може залежати багато чого у вашому майбутньому.

СКОРПІОНИ

Ваш безкомпромісний настрій і вимогливість стануть помічниками у справах. Але з точки зору близьких, ви будете виглядати тираном, тому намагайтеся пом’якшити цю ситуацію.

СТРІЛЬЦІ

Ви не будете звертати увагу на думку оточуючих, бо почуватиметесь дуже впевнено. З одного боку така поведінка - це шлях до успіху у діловій сфері, але з іншого - ви можете спровокувати конфлікти.

КОЗЕРОГИ

Ваші працездатність і активність допоможуть вам вирішити важливі проблеми. Головне, намагайтеся не надто дратувати  своїм завзяттям оточуючих.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно показати характер, бо деякі люди взяли моду обтяжувати вас своїми проблемами. Цього дня вам доведеться сказати рішуче «ні» тим, хто користується вашим добрим ставленням.

РИБИ

Емоції цього дня можуть спрацювати проти вас. Найкраще зайнятися питаннями фінансів, складанням бізнес-планів і бюджетів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень