Овнам – успіх у роботі, Близнюкам – ризик помилок: гороскоп на 19 березня

ОВНИ

Вам пощастить у роботі. Ви можете витратити багато сил на виконання завдання, але результат перевершить і ваші очікування, і очікування керівництва. У любові не вимагайте надто багато і тоді все буде добре.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня вам буде важко зібрати свої думки докупи й зосередитися на роботі. Від самого ранку ви отримаєте приємну новину, яка стосується вашої коханої людини.

БЛИЗНЮКИ

Збавте оберти. Не беріть на себе зайву відповідальність і не намагайтеся зробити цього дня геть усе. Не наполягайте на своїй думці, бо є ризик помилитися. А от в особистих стосунках можете сміливо наполягати на своєму і бути впевненими у результаті.

РАКИ

Цього дня краще обмежити спілкування з коханою людиною, оскільки можуть виникнути непорозуміння і конфлікти. У іншому день буде вдалим – ви зможете реалізувати усе заплпноване.  

ЛЕВИ

Складіть перелік найважливіших справ. Ви будете почуватися впевнено, тому не зволікайте з рішеннями. У ділових бесідах ви переконаєте у своїй правоті кого завгодно.

ДІВИ

Направте усі свої сили на підкорення кар'єрних вершин. Нові справи будуть успішними, але не вірте всьому, що чуєте й ретельно перевіряйте інформацію.

ТЕРЕЗИ

Ваша близька людина буде поводитися дуже несподівано. Можливо, саме через це й відбудуться великі зміни у вашому житті.

СКОРПІОНИ

Вам можна розслабитися й не надто напружуватися у роботі. Якими б не були ваші зусилля, вони будуть марними, а тому проведіть день у своє задоволення.

СТРІЛЬЦІ

У сфері кар'єри очікується зліт. Буде не зайвим відновити старі корисні знайомства, які можна використовувати у нових проектах.  

КОЗЕРОГИ

Проживіть день з користю і задоволенням для себе. У роботі можна зробити паузу. Саме час зайнятися будинком, сім'єю та дітьми. Ви несподівано отримаєте велику насолоду від домашніх справ.

ВОДОЛІЇ

Зараз не найкращий час для змін. Дійте за планом і не форсуйте події.

РИБИ

Будьте сміливішими. Не соромтеся розповісти людям про ваше реальне до них ставлення. Особливо, якщо ви маєте до когось теплі почуття.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень