Тельцям – успіх у протилежної статі, Дівам – важлива новина: гороскоп на 9 березня

ОВНИ

Вам потрібно відпочивати і ще раз відпочивати. Ви живете надто активно й такий ритм життя вас все добряче вимотав. Тепер вам потрібно більше часу приділити собі, щоб відновити сили.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете дуже загадковими. Ваша привабливість зросте й з'явиться шанс познайомитися з цікавою людиною. Ви буквально станете магнітом для протилежної статі.

БЛИЗНЮКИ

Ви захочете тепла, ласки, любові та ніжності. Якщо у вас вже є пара, то прямо попросіть партнера приділяти вам більше уваги. Якщо ж ви поки самотні, то саме час активніше шукати свою половинку.

РАКИ

Вам треба зайнятися своїм здоров'ям. Будь-які лікувальні процедури будуть максимально успішними та безболісними.

ЛЕВИ

Ваші вчинки можуть призвести до непередбачуваних і навіть масштабних наслідків. Тому, вам потрібно продумувати все до дрібниць. Доведеться задіяти всю свою кмітливість і вміння орієнтуватися у нестандартних обставинах.

ДІВИ

Ви можете дізнатися щось дуже важливе для вашої кар’єри. Ця новина принесе вам полегшення.

ТЕРЕЗИ

Не потрібно виливати на оточуючих усі свої емоції. Навіть позитивні. Люди можуть вас просто не зрозуміти.

СКОРПІОНИ

Думайте про себе і не вважайте це егоїзмом. Вам потрібно зробити собі якусь приємність і підняти самооцінку. І не поспішайте на допомогу, якщо вас про це не просили, бо вашу доброту можуть сприйняти за слабкість.

СТРІЛЬЦІ

Влаштуйте романтичне побачення. День підходить для зізнань, романтики, любові та бурі емоцій. Було б непогано повернути у відносини пекучу іскру перших зустрічей.

КОЗЕРОГИ

Вам вдасться справити незабутнє враження, якщо не будете поводитися боязко і сором'язливо. Людина з ваших мрій може пройти повз вас, а такий шанс не можна втрачати.

ВОДОЛІЇ

Робіть те, з чим повністю згодний ваш внутрішній голос і ваш день буде спокійним і приємним. Ви зможете зосередитися на тих справах, якими любите займатися вдома на самоті.

РИБИ

Не варто собі в чомусь відмовляти. Сміливо потурайте своїм бажанням. Натякніть на це й коханій людині – ваше задоволення піде на користь вашим стосункам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень