Близнюкам – сила, Овнам - напруження: гороскоп на 21 березня

ОВНИ

Будьте максимально чесними, бо навіть найменшу неправду дуже швидко виявлять і вам, як мінімум, буде незручно. До обіду ви можете відчувати певне напруження, бо справ буде багато, а ось вечір буде цікавим і приємним.

ТЕЛЬЦІ

День буде вдалим, якщо провести його наодинці з собою. Добре позначаться на організмі фізичні тренування і лікувальне голодування.

БЛИЗНЮКИ

Вам вдасться відчути такий сплеск внутрішньої сили, що вам буде важко себе вгамувати. Як наслідок, зможете переробити усю домашню роботу.

РАКИ

Не турбуйтеся аж так про свої фінанси – жодних проблем найближчим часом виникнути не повинно. Рідні потішать хорошими новинами. В особистому житті теж все буде добре.

ЛЕВИ

Хтось внесе корективи у ваші плани. Але не поспішайте засмучуватися, бо зміни підуть вам на користь і стануть трампліном для розвитку кар'єри.

ДІВИ

Вам дуже захочеться відпочити та ні про що не думати. І це прекрасна ідея – так і зробіть. Вам давно потрібно розслабитися і відволіктися.

ТЕРЕЗИ

Зараз хороший період, щоб змінити щось вдома. Невеликий ремонт або хоча б перестановка піднімуть вам настрій.

СКОРПІОНИ

Альтруїзм – це добре. Але не завжди. Цього дня вас раптово почнуть хвилювати проблеми інших людей більше, ніж свої власні. Потураючи цим бажанням допомогти, ви ризикуєте завдати собі шкоди.

СТРІЛЬЦІ

Не вступайте у конфлікти. Хоча це буде й непросто, бо ви будете дуже дратівливими. Але варто стриматися, оскільки у суперечці програєте саме ви.

КОЗЕРОГИ

Гарний час для вдосконалення. Старі методи вже не дуже добре працюють, тому час придумувати щось нове. І цього дня вам вдасться це зробити.

ВОДОЛІЇ

Рішення, прийняті цього дня, найімовірніше будуть помилковими. Краще не поспішати, особливо, якщо вам не надто багато відомо про ситуацію.

РИБИ

Проаналізуйте своє оточення. Якщо нещодавно у вас з'явився новий знайомий, то можете чекати від нього незвичайних вчинків, які можуть змінити ваше життя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень