Терезам – нерухомість, Левам – хороша ідея: гороскоп на 15 березня

ОВНИ

Проявіть максимальну увагу до своїх відносин. Зараз прекрасний час, щоб вирішити будь-які проблеми любовного характеру. Вислухайте свою другу половинку і відкрито обговоріть всі питання.

ТЕЛЬЦІ

Намагайтеся не перевтомлюватися, бо день може вимагати великої витрати енергії. А сили вам незабаром знадобляться для більш грандіозних звершень.

БЛИЗНЮКИ

Не соромтеся відстоювати свою думку, бо хтось спробує підірвати ваш авторитет. Якщо ви будете непохитними, то завоюєте нові симпатії та зможете зміцнити свої позиції.

РАКИ

Витрачайте свій час лише на те, що може принести вам користь. День може здатися складним, оскільки виникатимуть емоційно важкі ситуації. Постарайтеся абстрагуватися й не приймати все близько до серця.

ЛЕВИ

Проведіть день або хоча б вечір зі своєю другою половинкою. Партнер підкаже вам дуже хорошу ідею, яка допоможе спрямувати життя у більш позитивне русло.

ДІВИ

Вмикніть енергозберігаючий режим і не розпорошуйтеся на дрібниці. Ви знаходитесь у розхлябаному емоційному стані, який може штовхнути вас на необачні вчинки.

ТЕРЕЗИ

Займіться побутовими справами. Також день підходить для фінансових вкладень у сферу нерухомості. Зараз будь-які ризики є мінімальними.

СКОРПІОНИ

Вас будуть провокувати. Намагайтеся не реагувати. Також не виключені дрібні побутові конфлікти.

СТРІЛЬЦІ

Ні про що не хвилюйтеся – день вдасться. Все у вашому житті йде так, як треба, а те чого ви прагнете, зовсім скоро стане можливим. Наберіться терпіння.

КОЗЕРОГИ

Вам доведеться витратити дуже багато сил, щоб підвищити свій заробіток. Але результати перевершать ваші очікування, от тільки потрібно буде обирати між особистим життям і роботою.

ВОДОЛІЇ

Ви знаходитеся на роздоріжжі. Життя повертає в нове русло. Поки не сталася доленосна подія, намагайтеся бути менш помітними.

РИБИ

Можливі несподівані грошові надходження. Ця фінансова допомога буде дуже доречною, тим більше, що ви планували дорогу покупку.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень